Ganjena Rebeka Dremelj pokazala, kakšno presenečenje sta ji za rojstni dan pripravili prijateljici

Ganjena Rebeka Dremelj pokazala, kakšno presenečenje sta ji za rojstni dan pripravili prijateljici (foto: Instagram) Instagram
6. 10. 2020

Priljubljena pevka in podjetnica je pred kratkim praznovala okrogli, 40. rojstni dan, ki ga je preživela v krogu svojih najbližjih.

A praznovanje se še kar nadaljuje, Rebeki so presenečenje pripravile njene dolgoletne prijateljice, ki so jo za vikend odpeljale "na lepše."

Razkrila je, kje so se mudile in kaj so počele: "Top vikend je za mano! Moji dve prijateljici, ki smo skupaj že iz srednje šole, sta me za darilo (ja, nikakor da se znebim tega praznovanja 40-tke) peljali v Bovec. Spet sem ugotovila, kar vedno znova ugotovim, v kako čudoviti in raznoliki državi živim in pa kako čudoviti ljudje se sprehajajo po njej. Vidve sta absolutno med njimi."

Prijateljicama se je še zahvalila za nepozaben vikend, ki jo je spet vrnil v srednjo šolo in dodala, da se malce boji praznovanja 50-letnice, saj že 40. rojstni dan praznuje tri mesece. Vsekakor je lepo, da Rebeka neguje prijateljstva iz srednje šole in da ni pozabila na dekleta, ki so ji vselej stala ob strani. Vsem trem damam lahko samo rečemo: kapo dol!

Priporočamo