Zdi se, da imamo na naši Obali lepo število kuharskih mojstrov, predvsem pa masterchefov, saj skoraj vsi zmagovalci kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija prihajajo prav iz tega dela Slovenije.
Poleg pravih mojstrov pa imamo tudi ljubiteljske masterchefe, med katerimi je zagotovo tudi znan primorski obraz Gašpar Gašpar Mišič, ki se, kot kaže, odlično znajde tudi v domači kuhinji.
Podjetnik, ki je trenutno direktor javnega podjetja Okolje Piran, je doma, kot pravi tudi sam, masterchef. Če mu le čas dopušča še kako rad kulinarično razvaja celotno družino in vse tiste, ki uživajo v domačih dobrotah. In ena izmed njegovih specialitet je tudi gibanica, ki jo, kot kaže po objavi na facebooku, v hipu zmanjka.
"Sobotna gibanica je bila odlična tako, da sem po nedeljskem teku spekel kar dve," je vse skupaj opisal Gašpar Gašpar Mišič, ki je ob tem delil kar nekaj fotografij ob ustvarjanju kulinarične dobrote. In če ste ravno sredi tega, da ne veste kaj bi skuhali, je morda gibanica za kosilo ali večerjo odlična in dokaj preprosta rešitev. Pa dober tek!
Novo na Metroplay: ""Prebivalec Sardinije in prebivalec Ljubljane se razlikujeta v tisoče stvareh" | Leon Bedrač, 3. del