Gašper Bergant: "Idealna ženska mora imeti dobro rit!"

Gašper Bergant: "Idealna ženska mora imeti dobro rit!" (foto: Tomaž Kos) Tomaž Kos
Vir: Lady
17. 10. 2018

Komedijant Gašper Bergant, ki je večini poznan predvsem po predstavi Brade, nam je zaupal svoje zelo dobro razdelane želje o ženski muzi.

“Mora imeti smisel za humor, biti zagnana, neošabna, inteligentna in srčna. In seveda mora imeti dobro rit.” (smeh) Lepo zaobljena ženska postava pa ni edini 'fetiš'. Pri Gašperju, ki je odločno proti veganstve in lenobi, je velik pojem tudi dobra hrana in pijača. Nazadnje je zato lezel celo na Triglav, kjer je v okviru Mercatorjeve kampanje s cool fotrom Janijem kuhal in jedel kot pravi car.

Gašper pravi, da je lahko dobra hrana njegov največji greh: “Nikoli pa se s hrano in pijačo ne tolažim. S hrano in kakšnim dobrim tonikom z džinom lahko samo poudarim svojo dobro plat.” (smeh) Gašper pravi, da se, kadar je treba prevetriti misli, raje odpravi v naravo: “Če le lahko, izginem v kakšen gozd, nabirat kar pač narava takrat ponuja. Od čemaža do gob in kostanja. Najraje sem nekje, kjer vem, da poleg mene in gamsov ni nikogar drugega,” nam zaupa Savinjčan.

Besedilo: A. P. K. // Fotografija: Tomaž Kos