Gašper Rifelj se ne brani pozornosti!

Gašper Rifelj se ne brani pozornosti! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lady
24. 5. 2018

Pevec Gašper Rifelj se je uvrstil v finale šova Zvezde plešejo, v katerem bi seveda rad tudi zmagal. Boj za lovoriko pa je vse prej kot preprost, saj so vsakodnevni treningi že začeli puščati posledice.

Ni skrivnost, da so treningi precej naporni. Se vam to že kje pozna?

Zdaj že skoraj dobra dva meseca treniram vsak dan. Bolj se bližamo koncu šova, toliko več treniram, saj se tempo res stopnjuje, vsako nedeljo je treba pokazati še več in preprosto ne gre brez tega, da ne bi celoten dan preživel v plesni dvorani. Srečo imam, da to kljub naporom rad počnem in da se s soplesalko Majo res odlično ujameva. Čas z njo je, kljub trdemu delu, prijeten. V šov sem vstopil fizično pripravljen, saj je šport del mojega življenja, tako da mi telo, hvala bogu, dobro služi.

S čim si lajšate bolečine? Kaj pomaga pri sproščanju?

Imel sem nekaj težav z gležnji, tako da tedensko obiskujem fizioterapevta, ki mi pomaga, da moje telo res ostane v dobri formi, in predvsem, da ne pride do kakšne resne poškodbe. Trenutno je telo zagotovo še bolj obremenjeno kot sicer, zato potrebuje še toliko več pozornosti.

Že veste, kam boste šli na regeneracijo po šovu, ko bo vsega konec?

Po šovu bosta takoj izšla moj novi komad in videospot, tako da me čaka promocija, rezerviranih je že kar nekaj koncertov in nekaj drugih projektov, ampak julija odhajam na daljši dopust, saj nisem bil prost že od začetka leta, tako da bo letos dopust res nujno potreben.

Je res, da vas zadnje čase predstavnice nežnejšega spola večkrat ustavijo, ogovorijo, spodbujajo?

Res je, da me ljudje vse pogosteje ustavljajo na cesti, mi čestitajo in to mi res veliko pomeni. Vesel sem, da so me ljudje dobro sprejeli in da je podpornikov vsako nedeljo več. To so res lepi občutki. Seveda mi je zelo všeč, ko me ogovori kakšno simpatično dekle, tega se res ne branim. (smeh)