Gašper Rifelj uživa na belih strminah

Gašper Rifelj
“Vedno rad presenetim ljudi, ki jih imam rad, sploh s kakšnimi majhnimi pozornostmi. To se mi zdi lepa gesta, tudi takrat, ko ni kakšnega posebnega praznika. Spomnim pa se, da sem lani Maji, soplesalki v oddaji Zvezde plešejo, za dan žena poklonil cel kup čokolade. Zakaj prav čokolado? Ker mi je že na začetku, ko sva se spoznala, povedala, da ima zelo rada čokolado. Torej sem ji namesto rož raje poklonil nekaj, kar res obožuje, in jo s tem zelo razveselil.” (foto: Jernej Jelen) Jernej Jelen
24. 1. 2020

Glasbenik Gašper Rifelj, ki bo letos postal očka, se je - preden bo izdal povsem novo glasbeno zgodbo - za nekaj dni odpravil na smučanje, predvsem da si nabere novih moči ter da uživa s prijatelji.

Gašper je eden izmed tistih glasbenikov, ki redno skrbi za svojo postavo, ne nazadnje pa tudi za kondicijo, saj ali obiskuje fitnes ali pa teče, sploh v teku zadnje čase izjemno uživa, saj se v naravi odklopi od vsega, poleg tega pa se naužije tudi svežega zraka in vitamina D.

In sveži zrak je še kako dobrodošel tudi na smučiščih, kamor se je s prijatelji odpravil Rifelj. Tokrat so se odločili, da odpotujejo na avstrijsko Koroško, v Nassfeld, ki je sicer največje in najbolj priljubljeno koroško smučišče.

"Prvi smučarski dan v letošnjem letu. Kičasto je bilo," je ob fotografiji s smučišča zapisal glasbenik, ki obožuje smučanje, če so pa ob tem še čudoviti razgledi, je pa nekaj najlepšega, dodaja glasbenik, ki ga, ko se vrne, čaka veliko obveznosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prvi smučarski dan v letošnjem letu. Kičasto je bilo. 😁☀️⛷ . . . #skiing #skiday #top #winter #skicenter #friends #relax #behappy #love #january #music #mylife

A post shared by Gašper Rifelj (@gasperrifelj) on