Gašper Rifelj (Zvezde plešejo) posnel nov videospot

Gašper Rifelj (Zvezde plešejo) posnel nov videospot (foto: Arhiv Pop Tv (Bor Slana)) Arhiv Pop Tv (Bor Slana)
Vir: Nova
23. 8. 2018

"Ko sem med samim projektom Zvezde plešejo le imel nekaj časa, sem snemal nove skladbe, saj želim konec letošnjega leta izdati prvi album."

Nastala je pesem Hotel za 2, pri kateri sem začutil, da bo to prva skladba, ki jo bom predstavil. Je taka lahkotna, v latino ritmih in prava za poletne dni," začne pripovedovati Gašper.

"Vse skupaj sem nadgradil še z videospotom, kjer skupaj z Majo tudi zapleševa. Praktično sva štiri mesece plesala skupaj in vesel sem, da sva svojo plesno zgodbo nadgradila tudi v mojem novem videospotu. To je že moj šesti videospot in še nikoli nisem bil tako sproščen kot na tem snemanju. Verjetno zaradi tega, ker se z Majo res dobro poznava in sva oba pri snemanju res uživala. S samim videospotom sem želel poudariti to sproščenost in pozitivno energijo skladbe, zato smo se z ekipo odločili, da gremo snemat na obalo, da ulovimo ta poletni duh. Režijo sem zaupal odličnemu Mihi Tozonu, s katerim sva že večkrat zelo uspešno sodelovala. Snemali smo res od zgodnjega jutra in vse do poznega večera, ampak smo ves dan noro uživali in posneli ogromno lepih kadrov, tako da sem že tisti dan vedel, da bo končni izdelek zagotovo vrhunski."

No in nekaj zanimivih kadrov sta glasbenik in plesalka posnela tudi v hotelski sobi. "Enostavno sva se z Majo poštekala že od samega začetka in hvaležen sem, da sem to plesno zgodbo delil ravno z njo. Ona mi je dala vse, kar sem v tem projektu Zvezde plešejo potreboval. Vse plesno znanje, podporo in res mi je bila na voljo 24 ur na dan. Praktično se v tem času nisva niti enkrat skregala, kar pomeni, da se očitno res razumeva oz. se mi zdi, da sva si zelo podobna oz. ravno toliko različna, da ko sva skupaj vse funkcionira. Če bi bila par, kaj pa vem? Nisem o tem niti razmišljal, ker ima Maja fanta, sem pa zelo vesel, da je prišla v moje življenje in verjamem, da bova še naprej ostala v kontaktu in zagotovo bova še kdaj zaplesala."

Besedilo: MIMA // Fotografije: Arhiv Pop Tv (Bor Slana)