Gašper Tič & Nataša Tič Ralijan: Obalni luksuz v prodajo!

Gašper Tič & Nataša Tič Ralijan: Obalni luksuz v prodajo! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
20. 2. 2017

Priljubljeni slovenski igralec in režiser odmevnih gledaliških predstav Gašper Tič, ki že nekaj let ne živi v skupnem domu s svojo ženo Natašo Tič Ralijan, se je po pričevanju naših virov dokončno odločil za prodajo luksuznega apartmaja v Kopru.

Ob koncu koprske promenade, s pogledom na palme in mogočen koprski zaliv, se v večstanovanjskem objektu na vrhu tega razprostira štirisobno 'sanjsko' opremljen dom na 235 m2, kjer je podstrešni del v lasti podjetja Tiči, d. o. o, katerega lastnika sta nekdanja zakonca, gledališka igralca Nataša Ralijan in Gašper Tič. Pred leti nam je Gašper vse v povezavi s stanovanjem osebno potrdil v eni od medijskih izjav za naše revije: "Ko sva se z Natašo zaradi gledaliških igralskih obveznosti ter šoloobveznih otrok spet preselila iz Kopra v Ljubljano, sva se odločila, da mansardnega podstrešnega stanovanja v Kopru ne bova prodala, ampak ga bova lično opremila in namenila za poslovne namene."

Dodal je še: "Ves prigarani igralski denar zadnjih 20 let sva namenila za estetsko dovršeno in opremljeno notranjost, ki jo to domovanje pod zvezdami ponuja."

No, očitno so se tekom let poslovne zadeve nekdanje podjetno zelo uspešne igralske družine Tič spremenile ter se je ta odločila za prodajo koprskega stanovanja za okoli pol milijona evrov, natančneje 490.000 evrov, kar je v zadnjih dneh javno razvidno na spletnih straneh nepremičnine.net ter drugih podobnih straneh, ki se ukvarjajo z nepremičninami in njihovo prodajo.

Alojz Petrovčič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri