Gena "meče" denar

Gena bo za kamero poskušal ustvariti čim več odličnih videopsotov. (foto: o.a.) o.a.
Vir: Govori.se
14. 7. 2009

Gena Zeneli, mož razvpite Nane Zeneli, avtorice knjige o Urški Čepin, je pred kratkim s partnerjem vložil veliko denarja v projekt, za katerega verjame, da se bo v prihodnosti odlično obrestoval.

Gena je skupaj s fantom ekstravagantne oblikovalke in modne kreatorke Tie Paynich, Jasminom, stopil skupaj v poslovne vode. "Odločila sva se, da bova investirala v nakup videoopreme, tračnic, svetlobnega parka, kakovostnih kamer in v produkcijo TJ Project vložila svoj čas in denar," je bil zgovoren Gena, ki je med snemanjem nadaljevanke z naslovom 7 dni modela spoznal, da je delo za kamero zanimivo, a vseeno težko.

"Oprema je stala nekaj deset tisoč evrov in v prihodnosti pripravljava tudi različne glasbene projekte, predvsem se bova s celovito ponudbo od vizažista, stilista in vsega, kar spada k pripravi dobrih in kakovostnih spotov, približala izvajalcem, ki to tudi potrebujejo, seveda pa misliva biti nadvse konkurenčna," naredi še nekaj malega reklame Gena, ki bo s svojim plesnim znanjem lahko glasbenikom pomagal tudi pri koreografijah.

A tudi v glasbenih vodah Gena ne bo zaostal, pred kratkim je na festivalu Zlati glas Konga predstavil skladbo Ena na ena skupaj z reperjem Manchem, ki je doživela kar lep uspeh, tako da lahko verjetno kmalu pričakujemo tudi njun videospot.

Priporočamo