Domači trači Promocijsko sporočilo

ghd z novo styling linijo za lase

27. 10. 2013
Deli
ghd z novo styling linijo za lase

Svetovno znana blagovna znamka ghd (good hair day), ki je najbolj znana po vrhunskih likalnikih za lase, je svojo ponudbo obogatila še z linijo izdelkov za oblikovanje las.

Poleg priljubljenih ghd likalnikov, stylerjev, fenov in krtač, boste »dober dan za lase« lahko po novem dosegli tudi z laki za lase, sprejem za gladkost las in peno za volumen, vaše lase pred oblikovanjem toplotno zaščitili in ukrotili neubogljive pramene.

Ghd, ki bi ga bi lahko označili kot »Apple« v frizerskem svetu, poleg tega, da narekuje trende in modne smernice, izreden poudarek daje na dizajn. Izdelke ghd priporočajo najboljši svetovni frizerji, supermodeli in zvezdniki kot so Katy Perry, Blake Lively, Adele, Madonna in Danni Minogue.

Kaj vse se skriva v novi ghd styling liniji?

ghd Straight & Smooth sprej (za normalne/tanke lase) - Straight & smooth sprej (za normalne / tanke lase) je lahkoten izdelek, ki naredi lase gladke in ukroti njihovo naelektrenost, a jih hkrati med sušenjem ali likanjem ne obteži.

ghd Straight & Smooth sprej za gladkost las (za debele/močne lase) - Straight & smooth sprej (za debele / močne lase), izdelek z večjo koncentracijo aktivnih sestavin pomaga nadzorovati lase in odpravlja naelektrenost med sušenjem in uporabo ghd likalnikov.

ghd Straight & Tame krema za ukrotitev las - Straight & tame krema pomaga preoblikovati in ukrotiti lase, daje občutek lahkotnosti in daje lasem naraven videz.

ghd Curl Hold sprej za oblikovanje kodrov - Curl hold sprej je lahek izdelek, ki daje odlično podporo pri toplotnem oblikovanju kodrov in valov z ghd likalnikom.

ghd Root Lift sprej za volumen las - Root lift sprej, vsebuje volumen kompleks, ki zgladi povrhnjico in daje izjemen občutek polnosti las po sušenju.

ghd Total Volume pena za izjemen volumen las - Total volume foam, daje lasem vsestranski volumen in hkrati ohranja naravno vlažnost las med sušenjem.

ghd Smooth & Finish serum za poškodovane lase - Smooth and finish serum, lahek serum, ki zmanjšuje naelektrenost in gladi razcepljene konice na suhih, že oblikovanih laseh.

ghd Final Shine sprej za izjemen sijaj las - Final shine spray, lahek sprej, ki omogoča takojšen vsestranski sijaj in kontrolo vaši končni pričeski.

ghd Final Fix lak za lase - Final fix lak za lase daje pričeski trdno a vendar mehko obstojnost, zmanjšuje naelektrenost in daje lasem odpornost proti vlagi.

ghd Heat Protect sprej za toplotno zaščito las do 220°C - Heat protect sprej vsebuje ghd sistem toplotne zaščite in stabilizatorje, ki ščitijo lase pred neposrednim toplotnim oblikovanjem in sušenjem.

Za več informacij obišči:

https://www.facebook.com/ghdSlovenija

www.subrinaprofessional.com

www.hairspa.si

https://www.facebook.com/Subrina.Professional.Slovenija