Gianni Rijavec bo uresničil tisto, kar so si mnogi še kako dolgo želeli

gianni rijavec godalke (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
18. 12. 2019

Za mnoge glasbenike bo zadnja noč v letu še kako delovna. Nič drugače ne bo za primorskega glasbenika, ki pa na najdaljšo noč v letu na odru ne bo sam, ampak z zasedbo, o kateri se je pred leti še kako govorilo.

Kaj v resnici se bo zgodilo? "Po dolgih letih se na oder vračamo z ansamblom Big Ben. Razlog je zelo preprost, ljudje si namreč dobesedno želijo znova slišati mega uspešnice, kot so Adijo Špela, Lep pozdrav ciao Mateja, Nancy iz Ljubljane, Hči ravnatelja, Mladi Joža in mnoge druge ...," je odgovoril Rijavec, ki nam je zaupal, da bodo na ta večer (31. decembra) nastopili tam, kjer so začeli - v Novi Gorici.

"Big Ben bo torej Novo Gorico popeljal v novo leto. Mislim, da bo to nekaj posebnega, posebno doživetje. Z menoj bo tudi moja žena Patricija in seveda prijatelji, člani ansambla Big Ben. S Patricijo sva sedaj nekaj let zapored na zadnjo noč v letu obiskovala SNG gledališče v Novi Gorici in nama je bilo zelo lepo, letos bo pač nekoliko drugače, česar se zelo veselim," je še dodal priljubljeni glasbenik.