Gibonni: Dodan nov koncertni datum!

Vir: Govori.se
27. 5. 2010

Gibonni z najnovejšim albumom 'Toleranca' žanje uspeh za uspehom. Po skoraj razprodanem prvem ljubljanskem koncertu, ki bo v četrtek, 3.6.2010 v Križankah v svojo 'Toleranca Tour 2010' dodaja nov koncertni datum! Drugi koncert v Ljubljani se bo prav tako odvijal v Križankah le dan kasneje, v petek, 4.6.2010.

Po uspešnem zaključku prvega dela turneje ''Toleranca Tour 2010'', ki je vključevala 6 hrvaških mest - Bjelovar, Osijek, Zagreb, Umag, Zadar in Varaždin – ter promociji na sedežu založbe Dallas Records v Ljubljani, kjer je Gibonni prejel tudi platinasto ploščo za prodajo albuma 'Toleranca', se Gibonni kmalu spet vrača v Ljubljano. Nastopil bo kar na dveh koncertih v ljubljanskih Križankah. Prvi, skoraj razprodan, se bo odvijal v četrtek, 3.6.2010 drugi pa le dan kasneje, v petek, 4.6.2010.

Poleg odličnega Gibonnija, lahko v Ljubljani pričakujete tudi odličen bend, dodelano scenografijo in videowall ter posebne glasbene goste. Na koncertnem odru se bo Gibonniju pridružil Damir Urban, ki bo z Gibonnijem izvedel kar nekaj skladb (Posoljeni zrak i razlivena tinta, Toleranca ...). Poleg Urbana pa k nam prihaja tudi Maya Azucena, ki s svojim nastopom vedno blesti in očara – tako pevsko kot scensko.

Do obeh koncertov se prepustite čarobnosti, ki jih premorejo le Gibonnijeve skladbe. Na slovenskih radijskih postajah lestvicah kraljujeta skladbi 'Žeđam' in 'Toleranca', na prodajnih lestvicah pa še vedno vodi njegov novi album 'Toleranca'.

''Za drugi koncert, ki bo v petek, 4.6.2010 v ljubljanskih Križankah so vstopnice že v prodaji!''

Predprodaja vstopnic: DALLAS MUTE SHOP, Rimska ulica 14, 1000 Ljubljana, www.eventim.si, www.vstopnice.com, Kompasove poslovalnice, trgovine Big Bang, Petrolovi servisi, blagajna Hale Tivoli, blagajna Križank, TIC poslovalnice, Modri študentski servis, E-študentski servis in ostala prodajna mesta Eventim-a. Telefonska prodaja na 031 349 000 (pon-pet 9h-18h)

Priporočamo