Gibonni: Podarjamo njegovo novo zgoščenko!

Vir: Govori.se
29. 3. 2010

Dolgo pričakovani Gibonnijev novi album Toleranca v izdaji založbe Dallas Records je že v prodaji. Odgovorite na nagradno vprašanje in en izvod albuma je lahko vaš!

Album nam prinaša nove Gibonnijeve uspešnice – Žeđam, Toleranca, Vrata do nas in druge, ki so že pred uradnim izidom osvojile kritiko ter publiko, kar je nedvomno potrditev, da se je tudi tokrat čakanje več kot izplačalo. 

Snemanje albuma Toleranca je potekalo v številnih studiih, od Zagreba do Splita in Novega mesta do Kaira, New Yorka in Adelaide ter v Real World Box studiu Petera Gabriela. Največji del albuma je produciral Gibonnijev stalni sodelavec, Nikša Bratoš, pod produkcijo posameznih skladb se podpisujejo še Dejan Oreškovič, Marijan Brkič in Miro Vidovič. 

Naslovna skladbe in bodoči singel Toleranca nam prinaša mednarodni izbor sodelujočih gostov, med katerimi so ameriški raper Masta Ace, Maya Azucena, Haidi Bahgat, Ricardo Luque in Damir Urban. Posebno zanimivo sodelovanje zaznamuje tudi skladbo Slavim ove dane, pri kateri se je Gibonniju pridružil ugledni The London Community Gospel Choir, ki je v preteklosti sodeloval z zvezdami, kot so George Michael, Depeche Mode, Paul McCartney, Madonna ter Elton John. 

Toleranca, napovedana s singlom Žeđam v začetku decembra minulega leta, je na voljo v dveh različicah, navadni ter limitirani, ki poleg CD-ploščka vključuje še poseben DVD z ekskluzivnim videomaterialom.

Toleranca je novi veliki Gibonnijev album, ki potrjuje njegov dolgoletni status enega izmed najpopularnejših izvajalcev pri nas. Njegovi albumi dosegajo neverjetne prodajne uspehe, osvajajo nagrade in privlačijo večtisočglave množice na razprodane koncerte tako na Hrvaškem kot tudi v Sloveniji.

Hrvaški del turneje Toleranca se bo začel 9. aprila v Bjelovarju, nadaljevala pa se bo 17. aprila v Osijeku, 22. in 23. aprila v Zagrebu, 1. maja v Umagu, 8. maja v Zadarju ter 15. maja v Varaždinu.

Slovenski oboževalci pa bodo deležni velikega promocijskega koncerta v ljubljanskih Križankah, ki se bo zgodil 3. junija 2010.

 

Dvema bralcema pa skupaj z založbo Dallas podarjamo izvod tega težko pričakovanega albuma. Vse, kar morate storiti, je, da na elektronski naslov govori.se@adriamedia.si pošljete odgovor na nagradno vprašanje. V petek, 2. aprila, bomo izžrebali dva, ki bosta po pošti prejela po en izvod Tolerance, zato ne pozabite pripisati tudi svojega naslova.

NAGRADNO VPRAŠANJE: Naštejte vsaj dve mesti, kjer je nastajal album Toleranca.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri