Glasbene zvezde svetovnega formata prihajajo v Ljubljano!

Itak Džafest festival (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
Vir: Govori.se
26. 8. 2011 | Promocijsko sporočilo

Če se vam bo v iztekajočih poletnih dneh kolcalo po dobri glasbeno festivalski zgodbi, boste prišli na svoj račun 10. septembra, ko v ljubljanske Križanke prihaja kar 5 izjemnih zasedb, ki jih nikakor ne gre zamuditi. Letošnji Itak Džafest Festival 2011 bo vsekakor postregel s poslasticami, ki jih bo okronal nastop svetovno znanih Editorsov.

Poleg glavnih zvezd bodo na odru zažigala tudi druga uveljavljena glasbena imena: The Wombats, Dubioza Kolektiv, The Toronto Drug Bust in Danza Macabra; slednji bodo festivalsko vzdušje stopnjevali med odrskimi menjavami.

Editorsi v Ljubljano prihajajo prvič, in sicer po ustvarjanju četrtega studijskega albuma, kilometrino pa so si nabrali z razprodanimi koncerti po vsej Evropi in se s tem uvrstili med svetovno glasbeno elito.

Vsi Itakovci si zagotovite svojo vstopnico že zdaj, in sicer po posebni džabest ceni 10 evrov z DDV brez poštnine. Vsi tisti, ki niste Itakovci, pa bi se jim vseeno radi pridružili na urbanem festivalu v Ljubljani, si jo boste lahko zagotovili po 15. avgustu po ceni 30 evrov z DDV brez poštnine.

Se vidimo. Itak!

Več na www.itak.si