Glasbenik Nino noče povedati, kje bo dopustoval

Poletje je njegov najljubši letni čas. (foto: Uros S. Abram) Uros S. Abram
Vir: Lady
25. 6. 2019

Nino Ošlak, ki z aktualnim hitom Rabim te še vedno kraljuje pri vrhu glasbenih lestvic, rad potuje. Pravi, da je povsod lepo, a najlepše je doma. V teh sončnih poletnih dneh proste trenutke izkoristi tudi za raziskovanje naše prelepe dežele, pred kratkim je obiskal stolp Vinarium.

“Naša država je čudovita. Če imam pred nastopom čas, se vedno rad prej odpravim in raziščem še kakšen nepoznan kotiček. Pred kratkim me je navdušil stolp Vinarium, res je nor razgled. Toplo priporočam obisk. Sploh v poletnih mesecih, če je jasno vreme, se vidi res daleč naokoli. Čeprav me je bilo včasih malo strah višine (smeh), sem se tam počutil odlično,” nam je po obisku stolpa Vinarium zaupal vsestransko nadarjeni glasbenik Nino, ki se počasi že spogleduje s poletjem.

“Poletje je moj najljubši letni čas. Ko pride pomlad, že začnem športati na prostem, to mi je res všeč. Poletje pa je sploh čas, ki mi ustreza. Kje dopustujem, ne govorim rad, se pa navadno odpravim kam dlje, z letalom. Kljub temu se mi je v zadnjih letih že zgodilo, da sem tudi daleč od Slovenije na plaži srečal Slovence. (smeh) S tem ni nič narobe, ampak malo miru na dopustu pa vseeno prija. Letos bom poleti malo manj dopustniški, saj končujem snemanje nove, 3. plošče. Ta bo izšla septembra. Seveda pa si bom po napornih snemanjih vzel čas, odletel ... nekam na toplo,” je bil skrivnosten Nino. 

“Kje dopustujem, ne govorim rad, se pa navadno odpravim kam dlje, z letalom. Kljub temu se mi je v zadnjih letih že zgodilo, da sem tudi daleč od Slovenije na plaži srečal Slovence.” (smeh)

Priporočamo