Mnogi so mislili, da je Melani Mekicar na tej fotografiji gola, zdaj je tudi jasno zakaj

23. 6. 2023
Deli
Mnogi so mislili, da je Melani Mekicar na tej fotografiji gola, zdaj je tudi jasno zakaj (foto: Instagram/melanimekicar)
Instagram/melanimekicar

Voditeljica Melani Mekicar je s to fotografijo mnogim pošteno razburkala domišljijo.

Voditeljica Melani Mekicar je znana po svoji ljubezni do poletja in vsega, kar je povezano s tem letnim časom. Tudi letos je že uživala v poletnih radostih skupaj s svojim fantom, ko sta si privoščila mini oddih. Za lokacijo sta izbrala idilično Bohinjsko jezero, kjer sta se prepustila lepotam narave in uživala v sproščujočem okolju.

Melani je svoje navdušenje nad poletjem delila tudi s svojimi sledilci na družbenih omrežjih, kjer je objavila nekaj fotografij s svojega oddiha. Med vsemi slikami je ena posebej pritegnila pozornost. Na tej fotografiji se zdi, kot da je voditeljica povsem gola. Vendar pa je treba pojasniti, da gre za optično prevaro. Melani namreč nosi kopalko v kožni barvi, kar ustvarja iluzijo, kot da na sebi nima ničesar.

Veliko ljudi je ob pogledu na to fotografijo doživelo majhno razočaranje, saj so imeli v mislih nekaj povsem drugačnega. Vendar pa je treba razumeti, da je bil namen te slike zgolj ustvariti zanimiv vizualni učinek in ne povzročiti dvoumnosti ali neresničnih pričakovanj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Melani je na svojem oddihu nosila kopalke, kar so potrdile tudi druge fotografije, ki jih je delila. Kljub temu pa je domišljija marsikomu zaigrala po ogledu tiste ene slike. To kaže na moč umetnosti in sposobnost fotografije, da nas lahko zavede ter spodbudi domišljijo.

Poletje je čas, ko mnogi v uživajo v soncu, vodi in sprostitvi. Melani Mekičar je s svojim oddihom na Bohinjskem jezeru izkoristila priložnost za umik od vsakdanjega vrveža in se osredotočila na naravo ter preproste užitke. Njeni sledilci so imeli priložnost pokukati v njeno sproščeno in idilično počitnikovanje ter so morda tudi sami začutili malo poletne magije.

Fotografije, ki jih deli, so odraz njenega osebnega stila in umetniškega izraza. Mnogim pa so še kako všeč in komaj čakajo, da jim bo to poletje postregla še z več takšnimi posnetki.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Tina Gorenjak je televizijska in gledališka igralka, po novem tudi pisateljica, sicer pa vsestranska umetnica. Pred kratkim je izdala svoj knjižni prvenec Najti ljubezen, ki temelji na resničnih dogodkih. Bere se kot mešanica stand up komedije in zaupenga pogovora s prijateljico. Gorenjakova obljublja obilo smeha, resničnih pripetljajev in povsem iskreno razmišljanje o ljubezni.

V zadnjih letih se je veliko govorilo o Tinini samskosti, ko je kot ena redkih spregovorila o tem, kako je biti pri njenih letih sama. Več o tem v spodnjem podcastu.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ