Ekskluzivno vroče: Gola Nina v Miamiju

Aleš in Nina sta del svoje obveznosti opravila ob prestižnem bazenu hotela Epic. (foto: Playboy) Playboy
Vir: Govori.se
7. 4. 2012

Kljub petku 13., ki prihaja, so imeli v uredništvu slovenskega Playboya očitno zelo srečno roko, saj bo prav na ta dan izšla njihova najnovejša številka, naslovnico revije pa bo krasila Nina Kohne

Nina Kohne, manekenka, fotomodel in 'fitting girl' za oblačila zveneče blagovne znamke Prada, ki zadnje čase živi razpeto med Milanom in Slovenijo, se je takšna, kot je uredništvu Playboya najbolj všeč, torej brez odvečnih krpic, pred objektivom fotografa Aleša Bravničarja za slovenski Playboy slekla na oni strani luže, v Miamiju.

"Miami je bil prekrasen, prav takšno pa je bilo tudi delo z Alešem. Fotografije, ki so nastale, so mi všeč, delali smo v sproščenem vzdušju in na prelepih lokacijah, od plaže do močvirja pa tudi v prestižnem hotelu in ob bazenu. Čeprav Playboy spremljam šele nekaj let, natančneje, odkar so se v njem začele pojavljati moje stanovske kolegice z modnih pist, priznam, da mi je všeč. In tudi zato sem se odločila, da bom naredila ta korak," nam je med opisovanjem dela v ZDA Nina povedala, kako je nastajalo to, kar bodo bralci Playboya lahko v vsej lepoti videli že ta petek, v fotogaleriji pa si lahko ogledate nekaj fotografij iz zakulisja dela Playboyeve ekipe.

Več o fotografiranju Nine Kohne za slovenski Playboy, pa si lahko preberete tudi v najbolj vroči številki revije NOVA, ki je izšla že danes, v soboto 7.4.2012.

Fotografiranje Nine Kohne v Miamiju je omogočilo podjetje Novellus, zastopnik vrhunske profesionalne lasne kozmetike Senscience laboratorijev Shiseido.Obiščite www.senscience.si