To je lepa izbranka Gorana Dragića v kopalkah in fotografija zares zažiga!

8. 2. 2024
Deli
To je lepa izbranka Gorana Dragića v kopalkah in fotografija zares zažiga! (foto: Profimedia)
Profimedia

Nova srčna izbranka Gorana Dragića je zares prava krasotica, ki obrača vse glave.

Kot strela z jasnega so leta 2021 udarile govorice, da naj bi se naš vrhunski košarkar Goran Dragić  in njegova soproga Maja razšla. Košarkar naj bi se takrat tudi že preselil v svoje stanovanje, njegovi kolegi pa naj bi bili takrat nad nastalo situacijo kar zaskrbljeni. 
 
Goran in Maja sta leta 2013 dahnila usodni da in se nato leto kasneje poročila še v pravoslavni cerkvi. Leta 2013 sta svojo ljubezen kronala s sinom Mateom, dve leti kasneje pa ju je razveselila še hčerka Victoria. Mnogi so ju videli kot zelo skladen par in mnogi so bili v šoku, ko je leta 2021 udarila novica, da je med njima definitivno konec.

Preberite še:

Goran nikoli ni kaj veliko govoril o ločitvi, zdaj pa so se pojavile govorice, da naj bi naš uspešen košarkar že pisal novo ljubezensko pravljico. Nedavno so ga s prelesno lepotico opazili, ko je prišel na slovesno "upokojitev" dresa košarkarskega asa Udonisa Haslema v Miamiju. Ekipa Miami Heat je namreč 19. januarja za vedno upokojila Haslemov dres št. 40.

Portal Siol.net je nedavno poročal, da gre za Američanko Greice Murphy, ki je sicer po rodu Brazilka, direktorica podjetja, investitorka in mati dveh sinov, Lucasa in Nicholasa. Za zdaj še ni jasno, kako resno je med njima, a glede na to, da se je Goran že pojavil v javnosti s prelestno lepotico, bi morda vseeno lahko sklepali, da mu veliko pomeni.

Zdaj pa smo našli tudi njene fotografije v kopalkah in videti je zares fenomenalno. Vse kakor se zdi, da je na plaži obračala prav vse glave in vidi se, da je v zares izvrstni formi, ki seveda pritegne mnoge poglede. Goran Dragić za zdaj govoric o svoji novi srčni izbranki še ni komentiral, mi pa jima želimo, da sta srečna in da spišeta čudovito ljubezensko pravljico, ki si jo naš košarkar po ločitvi prav gotovo zasluži.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan