Zdaj vemo, kdo naj bi bila nova srčna izbranka Gorana Dragića in s čim se ukvarja, tukaj so vse podrobnosti

26. 1. 2024
Deli
Zdaj vemo, kdo naj bi bila nova srčna izbranka Gorana Dragića in s čim se ukvarja, tukaj so vse podrobnosti (foto: Profimedia)
Profimedia

To je za zdaj vse, kar vemo o novi izbranki Gorana Dragića.

Goran Dragić nikoli ni kaj veliko govoril o svoji ločitvi, zdaj pa so se že pojavile govorice, da naj bi naš uspešen košarkar že pisal novo ljubezensko pravljico. Nedavno so ga s prelesno lepotico opazili, ko je prišel na slovesno "upokojitev" dresa košarkarskega asa Udonisa Haslema v Miamiju. Ekipa Miami Heat je namreč 19. januarja za vedno upokojila Haslemov dres št. 40.

Profimedia

Portal Siol.net poroča, da gre za Američanko Greice Murphy, ki je sicer po rodu Brazilka, direktorica podjetja, investitorka in mati dveh sinov, Lucasa in Nicholasa. Za zdaj še ni jasno, kako resno je med njima, a glede na to, da se je Goran že pojavil v javnosti s prelestno lepotico, bi morda vseeno lahko sklepali, da mu veliko pomeni.

Leta 2021 so kot strela z jasnega udarile govorice, da naj bi se naš vrhunski košarkar Goran Dragić in njegova soproga Maja razšla. Košarkar naj bi se takrat tudi že preselil v svoje stanovanje, njegovi kolegi pa naj bi bili takrat nad nastalo situacijo kar zaskrbljeni. 

Preberite še: 

 
Goran in Maja sta leta 2013 dahnila usodni da in se nato leto kasneje poročila še v pravoslavni cerkvi. Leta 2013 sta svojo ljubezen kronala s sinom Mateom, dve leti kasneje pa ju je razveselila še hčerka Victoria. Mnogi so ju videli kot zelo skladen par in mnogi so bili v šoku, ko je leta 2021 udarila novica, da je med njima definitivno konec.

No, vse se zdi, da je Goran že obrnil nov list in je kot vse kaže našel novo srečo v ljubezni, mi pa mu seveda želimo, da bi trajalo in trajalo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk