Goran Dragić je s temi prizori čisto raznežil srca oboževalcev, pokazal je posebno osebo v njegovem življenju (in poka od ponosa)

28. 12. 2022
Deli
Goran Dragić je s temi prizori čisto raznežil srca oboževalcev, pokazal je posebno osebo v njegovem življenju (in poka od ponosa) (foto: Profimedia)
Profimedia

Videti sta zelo dobro, povezanost med njima pa je resnično otipljiva.

Košarkarski as Goran Dragić nikoli ni skrival dejstva, da je izjemno ponosen na svoja dva otroka, ki ju ima s svojo nekdanjo ženo Majo. Bila sta poročena osem let, nato pa so se njune poti razšle. Ne glede na vse pa ju družita njuna otroka, hčerka Victoria in sin Mateo, ki bosta vedno del Goranovega življenja.

Preberite še: Vaau, ste že videli, kakšna je mama Hajdi Korošec Jazbinšek?! Gospa je izjemno mladostna, svojih let res ne kaže!

Sam ni naklonjen k prevelikemu razkazovanju svoje zasebnosti v javnosti, a občasno le naredi izjemo. Tudi tokrat jo je - in očitno je bilo njegovo srce polno ljubezni. Pokazal je, da se mu je na igrišču pridružil njegov sin Mateo, ki hitro odrašča in je res že visok fant. Tudi on je očitno navdušen nad košarko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

Goranovi sledilci so bili nad prizori navdušeni, in številni so mu sporočali, da se jim zdi Mateo izrezan očka. No, jasno je, da sta resnično povezana in zelo vesela drug drugega. Ne dvomimo in smo prepričani, da sta zelo uživala v skupnih trenutkih druženja.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu