Goran Dragić na počitnicah v Sloveniji

Goran Dragić na počitnicah v Sloveniji (foto: Revija Nova) Revija Nova
Vir: Nova
30. 5. 2017

Že pred tedni se je končala košarkarska sezona za verjetno najboljšega slovenskega košarkarja, ki si kruh služi čez lužo, Gorana Dragića. Ta je počitnice najprej kronal z obiskom zobozdravnika, potem pa je skupaj z družino odpotoval v Slovenijo, kamor se kljub slavi na drugi strani Atlantika še vedno rad vrača.

Slovenski košarkar je na začetku maja upihnil svečke na torti, dopolnil je namreč 31 let, v vsem tem času pa spletel izjemno kariero in si ustvaril čudovito družinico. Zanj namreč doma pesti držijo žena Maja ter hčerka Victoria in sin Matteo, s katerim se Goran rad posede v čoln in zavesla, kadar ima le čas.

Morda se bo v čoln spravil tudi med počitnicami v Sloveniji, kamor je pripotoval že pred dnevi. Ravno takrat je bil namreč čas koncert balkanske glasbene dive Svetlane Ražnatović Cece, katere glasba se pogosto znajde na Goranovem glasbenem predvajalniku.

Goran Dragić

Njemu najljubša je pesem Beograd, v kateri opeva ljubljeno srbsko prestolnico. Verjetno si tudi sam kdaj zažvižga na melodijo priljubljene pesmi, glede na to, da je pod prho prenehal peti potem, ko je spoznal svojo boljšo polovico. Bo pa čas na slovenskih tleh izkoristil tudi za druženje s starši in bratom, čakajo pa ga tudi priprave na evropsko prvenstvo v košarki, na katerem bo nazadnje nastopil v slovenskem reprezentančnem dresu.

Maja Muhič

Priporočamo