Goran Dragić s srčno izbranko na razkošen oddih, udarila ga je kar pred kamero

16. 4. 2024
Deli
Goran Dragić s srčno izbranko na razkošen oddih, udarila ga je kar pred kamero (foto: Instagram/the_1_dragon)
Instagram/the_1_dragon

Košarkar Goran Dragić ne skriva, da je do ušeš zaljubljen.

Košarkar Goran Dragić se trenutno  mudi v Panami, kjer sta si s srčno izbranko Greice Murphy ogledala tudi nekaj turističnih atrakcij, med drugim pa sta se odpravila na ogled in hranjenje opic. Goran je na svojem Instagramu že objavil prikupen posnetek, ki je mnoge zelo nasmejal, saj je videti zares posrečen. Gorana je namreč med hranjenjem opica udarila po obrazu, naš košarkar pa je ob tem zapisal: "Sklepanje novih prijateljstev ni enostavno."

Gorana so z novo srčno izbranko prvič opazili, ko je prišel na slovesno "upokojitev" dresa košarkarskega asa Udonisa Haslema v Miamiju. Ekipa Miami Heat je namreč 19. januarja za vedno upokojila Haslemov dres št. 40. Takrat je na dan prišlo, da gre za Američanko Greice Murphy, ki je sicer po rodu Brazilka, direktorica podjetja, investitorka in mati dveh sinov, Lucasa in Nicholasa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

Sicer pa bomo Gorana že kmalu lahko znova videli v Sloveniji, saj ga avgusta v Stožicah čaka poslovilna tekma, za katero vlada izjemno veliko zanimanja, saj je ob začetku prodaje postavil nove mejnike na spletni platformi za prodajo vstopnic Eventim. Nekaj manj kot 10.000 vstopnic je bilo prodanih v desetih minutah.

Na poslovilno tekmo enega najboljših slovenskih košarkarjev vseh časov Gorana Dragića bodo prišla številna znana košarkarska imena, med drugim Jimmy Butler, Luka Dončić, Steve Nash, Rašo Nesterović, Giannis Antetokounmpo, Beno Udrih, Nikola Jokić, Primož Brezec, Nikola Vučević, Jeff Hornacek, Boštjan Nachbar, Igor Kokoškov, Bogdan Bogdanović, Matjaž Smodiš, Steve Kerr, Sani Bečirović, Luis Scola, Miha Zupan, a to seveda še ni celoten seznam.

Celoten izkupiček od prodaje vstopnic bodo organizatorji dogodka namenili v dobrodelne namene, in sicer projektu Botrstvo v športu pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje in Fundaciji Goran Dragić. Goran že leta svoje znanje in sredstva nesebično vrača družbi in pomaga vedno, ko je za kaj takšnega priložnost.

Preberite še: 

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave