Goran Dragić se je tega obiska nadvse razveselil, bil je navdušen nad TO našo znano damo (in vsemi, ki so prišli z njo)

Goran Dragić se je tega obiska nadvse razveselil, bil je navdušen nad TO našo znano damo (in vsemi, ki so prišli z njo) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 11. 2022

Bil je tako navdušen, da je prizor delil s svojimi oboževalci, samo poglejte si to!

Košarkar Goran Dragič (letos se je pridružil ekipi Chicago Bullsov), ki je osvojil srca številnih oboževalcev, se je svojih obiskovalcev nadvse razveselil - med njimi je bila ena prav posebna dama!  Tako se je na Instagramu prav pohvalil z obiskom, med katerimi so bile znane osebe. Poleg pevke Senidah še glasbeni producent Cazzafura (Anže Kacafura).

Na spletu smo našli zelo sporen video Sanjskega Blaža, mnogi menijo, da bo ga morali izbrisati

Obema se je zahvalil z objavo skupne fotografije, na kateri je še nekaj ljudi, ki so bili prisotni ob tej priložnosti. Tako Senidah kot Cazzafura pa sta se pozneje v komentarju zahvalila tudi Goranu. Ostale podrobnosti njihovega druženja niso znane, a če sodimo po izrazih na obrazih, so se vsi skupaj imeli zelo lepo in so se brez dvoma tudi zabavali.

Na spletu smo našli ta posnetek Manje (Kmetija) in komaj smo jo spoznali, tukaj so vse podrobnosti

Karizmatična pevka Senidah je zaslovela kot pevka skupine Muff, zdaj pa žanje uspehe v Srbiji in celi regiji. Očitno je tudi velika športna navdušenka in zvesta Goranova navijačica. Ne dvomimo, da je iskreno občudovanje in prijateljska naklonjenost obojestranska.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)