Goran Šarac: Jana mu je vrnila življenje

Goran Šarac: Jana mu je vrnila življenje (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
13. 6. 2018

Sicer naj bi se ljubezen med njima razvila že pred časom in nekdanji glasbeni menedžer Goran Šarac, ki je bil kar 32 let v vezi z ljubljenko slovenskih src Simono Weiss, je znova srečen v zasebnem življenju.

Novico je delil s prijatelji na Facebooku, kjer smo lahko 'spoznali' njegovo novo izbranko Jano, ki na prvi pogled malce spominja na Simono, od katere se je Goran poslovil pred dvema letoma in pol po težkem boju z boleznijo.

Goran Šarac

"Vesel in srečen sem in rad bi se zahvalil, da si mi stala ob strani, me podpirala v težkih časih, na novih poteh življenja, se odrekala svojim željam, da osrečiš mene, nas in moje ambicije. Obenem si upoštevala in nikoli izrivala mojo preteklost, lepe spomine in bolečino. Čeprav je tvoja želja, da te ne izpostavljam javnosti, jo v tem trenutku kršim. Hvaležen sem ti, da si me vrnila v življenje, draga Jana," je zapisal Goran, ki bo v srcu ohranil večen spomin na svojo drago Simono.

Foto: Primož Predalič, osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri