Goran Šarac: Potrdil novo ljubezen!

Goran Šarac: Potrdil novo ljubezen! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
13. 6. 2018

Mož legendarne in v srcih Slovenk in Slovencev nikoli pozabljene pokojne pevke Simone Weiss je obrnil pomemben list v življenju in začel novo zgodbo.

Po tem, ko je Goran pogumno vstopil v politiko in se na različnih srečanjih po Sloveniji pojavil s svetlolaso spremljevalko, s katero je bil opažen tudi na Obali, natančneje na majski Internautici v Marini Portorož, so se pojavili glasne govorice in namigovanja, da se v njegovem življenju dogaja nekaj novega, saj je tudi deloval zelo srečno.

Gorana smo poklicali, da nam iz prve roke razkrije, kaj se dogaja v njegovem življenju. Ob priznanju, da se dogaja nekaj lepega, je razkril svojo veliko naklonjenost do osebe, ki ga je po smrti njegove žene, pevke Simone, vrnila nazaj v življenje.

"Vesel in srečen sem in rad bi se zahvalil, da si mi stala ob strani, me podpirala v težkih časih, na novih poteh življenja, se odrekala svojim željam, da osrečiš mene, nas in moje ambicije," je Goran tudi zapisal ob skupno fotografijo, ki jo je objavil na družabnem omrežju in dodal: "Obenem si upoštevala in nikoli izrivala moje preteklosti, lepih spominov in bolečine. Čeprav je tvoja želja, da te ne izpostavljam javnosti, jo v tem trenutku kršim. Hvaležen sem ti, da si me vrnila v življenje, draga Jana."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: osebni arhiv

Priporočamo