Goran Šarac se je zaročil!

Goran Šarac se je zaročil! (foto: Domen Jančič, Primož Predalič, Igor Zaplatil, Goran Antley, osebni arhiv) Domen Jančič, Primož Predalič, Igor Zaplatil, Goran Antley, osebni arhiv
Vir: Nova
14. 1. 2019

Mož legendarne in v srcih Slovenk in Slovencev nikoli pozabljene pokojne pevke Simone Weiss je obrnil pomemben list v življenju in začel novo zgodbo.

Ko je Goran pogumno vstopil v politiko in se na različnih srečanjih pojavil s svetlolaso spremljevalko, s katero je bil opažen tudi na Obali, natančneje na majski Internautici v Marini Portorož, so se pojavili glasne govorice, da se v njegovem življenju dogaja nekaj novega, saj je na vsakem koraku deloval zelo srečno. Takrat nam je ekskluzivno za Novo priznal, da se v njegovem življenju dogaja nekaj lepega, saj je veliko naklonjenosti namenil osebi, ki ga je po smrti njegove žene vrnila v življenje.

Na svoji Facebook strani je Goran ob skupni fotografiji z novo ljubeznijo čustveno zapisal: “Vesel in srečen sem in rad bi se zahvalil, da si mi stala ob strani, me podpirala v težkih časih, na novih poteh življenja, se odrekala svojim željam, da osrečiš mene, nas in moje ambicije. Obenem si upoštevala in nikoli izrivala moje preteklosti, lepih spominov in bolečine. Čeprav je tvoja želja, da te ne izpostavljam javnosti, jo v tem trenutku kršim. Hvaležen sem ti, da si me vrnila v življenje, draga Jana.”

Na začetku letošnjega leta pa je Goran na zasebnem področju to še nadgradil z javnim oznanilom, da sta se z novo ljubeznijo Jano Polak v prvih januarskih dneh zaročila. Od skritih glasbenih virov smo izvedeli, da je prišla zamisel, da bi se Goran in Jana zaročila ter pozneje tudi poročila, na družabnem delu nedavne poroke legendarnega slovenskega glasbenika Tomaža Domicelja in kiparke ter slikarke Irene Brunec. Gorana smo poklicali ter ga povprašali, kako je potekala zaroka ter ali z Jano že razmišljata, kakšna bo njuna poroka.

“Za naju z Jano je najpomembnejše, da zvezo podpirata moja sinova in njen sin. Vesel sem, da sta tudi Simonina starša Jano lepo sprejela. Samo mi vemo, skozi kakšno gorje smo šli v zadnjem času, koliko moči, razumevanja in spodbud je bilo potrebnih, da smo se znova nekako postavili no noge in spet zaživeli. Na Facebooku sem spremenil status, saj sem čutil, da je prav tako. Poroka bo, a pustite se presenetiti. Nič se ne bo hitelo, v življenju je treba naprej, a vsi vemo, da je nekdo nad nami, ki nas budno spremlja. Verjamem, da je nad mojim korakom srečna,” je bil iskren Šarac.

Čustven zapis

Ena od najbolj priljubljenih slovenskih pevk Simona Weiss, žena Gorana Šarca, je po smrti decembra 2015 v Goranu pustila veliko praznino, kar je čutiti tudi ob čustvenem zapisu, ki ga je zapisal med božičnimi prazniki. Namignil je, da je sonce ponovno zasijalo v njegovo srce.

“Bil je božični čas. Sonce je že vzhajalo na obzorju mrzlega zimskega jutra. Sonce, ki te je še zadnjič pozdravilo in odpeljalo daleč v nebo. Odšla si mirno in blaženo. Bolečina pa je kakor nož zarezala v naša srca. Tisto jutro sta te otroka pričakovala in upala, da bosta s tabo skupaj krasila smreko in okušala čar božičnih praznikov. Ti so nenadoma izginili iz našega življenja. Izginil je tvoj glas, tvoj vonj, tvoja pesem ... Izginilo je vse. Zdaj, po treh dolgih letih, se je božič znova vrnil v naš dom, znova živimo in se jih veselimo tako kot nekoč. A ti, angel naš, čuvaj svoje fante, ki so v mislih vedno s teboj ...”

Goranova javna objava zaroke z Jano je sprožila val navdušenja tudi med številnimi znanimi Slovenci, ki so mu za ta novi življenjski korak iskreno čestitali. Med drugim je prejel čestitke Mikija Vlahoviča, Azre Širovnik, Matjaža Nemca, Mance Košir, Janija Pavca, Alme Rekić, Dominike Švarc Pipan, Nelide Nemec in še številnih drugih.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Domen Jančič, Primož Predalič, Igor Zaplatil, Goran Antley, osebni arhiv

Priporočamo