Goran Vasiljević - Vasko: V nogometne vode

Goran ob dodatnem delu v nogometni sferi ostaja član vseslovensko priljubljene glasbene skupine Mambo Kings, s katero že pripravlja številna glasbena presenečenja.
 (foto: Lea Press) Lea Press
Vir: Lea
6. 3. 2016

Legendarna glasbena skupina Mambo Kings je ena izmed tistih, ki se lahko pohvali, da s svojimi hiti zabava prav vse generacije, kjerkoli po Sloveniji koncertira.

Njihov nepogrešljivi član je vokalist in kitarist Goran Vasiljević - Vasko, ki se je pred tedni ob intenzivnem glasbenem nastopanju odločil, da sprejme nov izziv in se na slovenski obali, natančneje Kopru, poda v nogometne vode. V nogometnem klubu FC Koper je zasedel mesto direktorja marketinga. Iz prve roke nam je razkril svojo ljubezen do športa in cilje, ki bi jih rad dosegel z ekipo.

"Za novo poslovno pot sem se odločil, ker sem že vse življenje tako ali drugače povezan s športom. Ob največji ljubezni, to je glasbi, sta mi nogomet in Koper res pri srcu. Z veseljem sem sprejel poslovni izziv, saj sem navdušen nad ekipo, ki v Kopru ustvarja povsem novo nogometno zgodbo," nam je povedal Goran in brez ovinkarjenja premierno razkril kar nekaj zanimivosti oziroma nalog, ki jim želi biti kos oziroma jih profesionalno izpeljati v prihodnje.

"Kar veliko je zadev, s katerimi želimo nadgraditi nogometno zgodbo. Navijači FC Koper so dobili svoj prostor, organizirali bomo, da bodo imeli svojo trgovino z navijaškimi pripomočki. Tržili bomo položaj stadiona za oglaševanje naših pokroviteljev. Organizirali bomo poslovni VIP-prostor, kjer se bodo naši pokrovitelji pogovarjali o idejah in seznanjali z novimi igralci in vodstvom FC Koper. Podpirali in organizirali bomo veliko dogodkov za razvoj naše nogometne akademije. Imeli bomo Baby fan FC Koper. Kot vidite, je izzivov res kar nekaj, pa to še ni vse. Turiste, ki bodo obiskali Koper, bomo z našim rumenim vlakom vozili na ogled mesta in stadiona ter našega 'fan shopa', kjer si bodo lahko za spominek kupili naše reklamne izdelke. Glavni cilj oziroma izziv v novi odgovorni vlogi pa je s pozitivno energijo in odprtostjo srca privabiti čim večje število novih prijateljev koprskega nogometnega kluba.

Priporočamo