Gordana Grandošek Whiddon iz Avstralije na Irsko in v Anglijo

Gordana in Trent sta deset dni uživala v Avstraliji. (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
Vir: Lady
12. 4. 2019

Plesalka Gordana Grandošek Whiddon se je z možem Trentom pred iztekom starega leta odpravila v Avstralijo, kjer živi njegova družina. 

Nato pa sta spakirala kovčke in se vrnila nazaj v Slovenijo, od koder ju je pot odpeljala še na Irsko in nato še v Anglijo. Gordana in Trent sta se namreč udeležila turneje po Angliji, ki sta jo že težko pričakovala, in ravno to je razlog, zakaj plesalke letos ne spremljamo v šovu Zvezde plešejo. “Pri nas plesalcih, ki smo aktivni na odrih po svetu, nikoli ne veš, kdaj te pokličejo v kakšno državo,” je razkrila Gordana. “Ravno zdaj sva spakirala kovčke in se odpravila v Anglijo, pred tem je bil Trent še na Irskem in skupaj sva bila še v Avstraliji,” je povedala Gordana.

“V Avstraliji je bilo odlično in s Trentom se tja odpraviva vsaki dve leti. Tokrat sva bila samo deset dni, ker sva v Sloveniji pustila psičko Buddy, ki je stara že 11 let. Nisva je želela pustiti same in odločitev se je izkazala za pravilno, saj je Trent nato že dobil vabilo za sodelovanje v šovu Zvezde plešejo na Irskem,” je povedala Gordana. “Deset dni sva preživela obdana z njegovo veliko družino. Trent ima namreč štiri nečakinje, enega nečaka in še eden pa je na poti.”

Besedilo: MIMA // Fotografije: osebni arhiv