Gorka Berden: "Andrej Škufca velja za najbolj strogega sodnika, Lado Bizovičar pa vse skupaj začini s humorno noto."

Gorka Berden: "Andrej Škufca velja za najbolj strogega sodnika, Lado Bizovičar pa vse skupaj začini s humorno noto." (foto: POP TV) POP TV
1. 4. 2018

Gorka Berden v novi sezoni šova Zvezde plešejo pleše v paru z Andrejem Rebulo. Njene plesne korake budno spremljajo sodniki v šovu, Gorka pa najbolj "trepeta" pred Andrejem Škufco, ki v šovu velja za najbolj strogega.

Gorka Berden trenutno večino časa preživi v telovadnici, kjer pod budnim očesom plesnega učitelja Andreja Rebule vadi nove plesne korake za šov Zvezde plešejo. Odlična igralka si pred začetkom šova ni predstavljala, da se bo uspela vsak teden naučiti novega plesa, a zdaj je spoznala, da se s številnimi treningi zmore prav vse. "Na začetku tedna, ko šele začenjaš z novim plesom se ti zdi nemogoče, da bi se do nedelje naučil toliko novih korakov, a potem nam kar nekako uspe in prav neverjetno je, kako iz tedna v teden zmoremo nove in nove stvari," je povedala Gorka, ki jo v zadnjem času od številnih treningov ves čas bolijo mišice.

A časa za počitek ni, saj je treba vsako nedeljo stopiti pred sodniško četverico, ki budno spremlja vsak korak in odloča kdo bo ostal v šovu in kdo se bo moral posloviti od plesnega parketa. In koga izmed sodnikov se Gorka najbolj "boji". "Seveda je res, da Andrej Škufca velja za najbolj strogega sodnika, a meni se zdi izjemno simpatičen in izjemno objektiven. Všeč mi je, da nekdo poda strokovno oceno našega plesa, brez vseh olepšav," ni skoparila s pohvalami na račun Andreja Škufce.

In, če Andrej velja za strogega, je na drugi strani Lado Bizovičar njegovo čisto nasprotje, ki poskrbi, da v šovu nikoli ne zmanjka smeha. "Lado je neverjetno duhovit in zelo dober opazovalec, ki vse skupaj začini s humorno noto, ki je vedno zelo na mestu," je za konec še dodala.

Gorka in Andrej seveda tudi v tem tednu nista počivala, vsak dan sta pridno trenirala, da bi že danes zvečer lahko znova blestela na plesnem parketu šova Zvezde plešejo. S katerim plesom pa bosta nocoj poskušala prepričati sodnike?

Priporočamo