Gorka Berden: "Moj fant na mojega soplesalca v Zvezde plešejo ni prav nič ljubosumen."

Gorka Berden: "Moj fant na mojega soplesalca v Zvezde plešejo ni prav nič ljubosumen." (foto: pop tv) pop tv
31. 3. 2018

Igralka Gorka Berden si v teh dneh življenja ne zna predstavljati brez svojega fanta Martina Baeblerja, ki jo po napornih treningih v šovu Zvezde plešejo doma razvaja s kulinaričnimi dobrotami in jo ves čas v vsem podpira.

Gorka Berden je svojega srčnega izbranca spoznala v Parizu, kjer je študirala, zdaj pa sta že štiri leta srečno zaljubljena. Njen izbranec Martin Beabler je priznani fotograf, ki živi in ustvarja v Parizu, zdaj pa se je za nekaj tednov preselil v Ljubljano, da bi svojo Gorko lahko kar čim bolj razvajal, saj ima zaradi šova Zvezde plešejo v zadnjem času izjemno naporen urnik.

"Martin je že skoraj od začetka šova v Ljubljani, tako da je z menoj in mi je v veliko oporo," je dejala raznežena Gorka. "Neznansko sem mu hvaležna, da me zvečer pričaka doma, ko sem sama že povsem utrujena in se lahko nekomu izpovem in je potem vse lažje in mi seveda tudi skuha. To je zares zlata vredno in zelo sem srečna, da je trenutno v Ljubljani."

Martin pa po drugi strani ni niti malo ljubosumen na Gorkinega plesnega partnerja Andreja Rebulo, prav nasprotno. "Ah kje pa, Martin izjemno dobro razume naravo mojega dela, Andreja je tudi že spoznal in tudi jaz sem spoznala Andrejevo dekle in smo se že pred časom zmenili, da bomo šli po koncu šova Zvezde plešejo na eno skupno večerjo oz. kosilo, saj trenutno za kaj takega žal ni časa," je še dodala Gorka, ki jo bomo že to nedeljo znova lahko spremljali v šovu Zvezde plešejo, kjer bo pokazala sveže plesne korake.

Priporočamo