Gospodinje pojejo: Zdaj gre zares!

Vir: Lea
3. 5. 2012

Huda komisija resničnostnega šova Gospodinje pojejo je izmed 180 kandidatov s terenskih avdicij izbrala 27 tistih, ki so še posebej izstopali s svojim talentom ali unikatnostjo. S tem so pojoče gospodinje in gospodinjci prestopili prvo stopničko na poti h končni zmagi in fantastičnim nagradam.

Po avdicijskih oddajah pa so žirantje še resno in za kar dolgo časa sedli za okroglo mizo, natančno in skrbno so ponovno pregledali posnetke pevskih avdicijskih nastopov vseh 27 kandidatov in kandidatk, ki so se prebili skozi prvi krog izločanja.

Izbranih 12 finalistov

Niso bili pozorni le na njihov pevski nastop, ampak tudi na to, kako uspešno so se spopadli s tremo in pritiskom nastopa pred kamerami.

Zmagovalko ali zmagovalca šova Gospodinje pojejo čaka namreč popolnoma profesionalna glasbena kariera, ki zahteva človeka, ki se bo sposoben spopasti s pritiski javnega nastopanja.

"Karizma in energija na odru sta tisti lastnosti, ki prepričata množice. Še tako dober vokal ni dovolj, da bi neki izvajalec osvojil srca množic. Mirno lahko rečem, da ima vsak izmed 12 finalistov tisto nekaj, kar bi lahko prepričalo množice," je po okrogli mizi povedala žirantka in pevka Špela Grošelj.

Žirantje so svoje odločitve zapisali na posebne svitke, ki jih je 'poštar' Golica TV, Žiga, kandidatkam in kandidatom odnesel na dom. Kar je pomenilo: komisija prihaja! In so prišli in gnjavili in tečnarili in izbirali in komentirali in grajali ...

No, v štirih sobotah bodo že prišli do absolutne zmagovalke ali zmagovalca. Finalistke in finalisti bodo prepevali v živo ob spremljavi priznanih slovenskih ansamblov. Pri izbiri zmagovalca pa bodo seveda imeli glavno besedo gledalci Golica TV.