Gostilna išče šefa: Kdo jih čaka doma?

Gostilna išče šefa: Kdo jih čaka doma? (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
2. 11. 2015

Dva meseca sta minila, odkar smo se prek televizijskih zaslonov prvič spoznali s tekmovalci kuharskega resničnostnega šova. V tem času so nam s svojo simpatičnostjo prirasli k srcu prav vsi, še posebej pa zadnjih sedem tekmovalcev, ki smo jih v oddaji lahko spremljali do prejšnjega tedna. Nova je tokrat poklicala njihove najbližje in jih povprašala, kakšni so novopečeni chefi takrat, ko so kamere ugasnjene.

Pogrešam ga kot očeta in kot prijatelja Mohamed Abdou

36-letni Mido, ali Mohamed Abdou, je svojo srečno polovico spoznal pred sedmimi leti v Hurgadi. Kot nam je povedala njegova žena Nada, je takrat Mido kot animator in kuhar delal na ladji, na kateri je bila gostja. V njem je hitro našla pravega prijatelja, ki pa ga tudi zdaj najbolj pogreša, dodaja pa še, da je odličen očka njuni hčerki. Čeprav Mido prihaja iz popolnoma drugačne kulture, sta z Nado sklenila lep kompromis, saj zdaj pri njih praznujejo tako krščanske kot tudi muslimanske praznike. 

Pogrešam skupne jutranje kave Robert

31-letni Robert, ki se je pred kratkim pred kamerami znebil svojega prepoznavnega znaka, je po besedah njegove sestre Nine veseli dobrosrčnež, na katerega se ne moreš dolgo jeziti. In čeprav je med njima deset let razlike, se po njenih besedah odlično ujameta. "V zadnjih desetih letih sva se bolj povezala, predvsem od njegove poškodbe hrbtenice," nam je povedala in dodala, da zdaj najbolj pogreša skupne jutranje kave, ki si jih rada privoščita ob vikendih.

Luigi je res super oče Luigi

Njuna ljubezen se je začela v Menorci v Španiji, kjer sta štiri mesece skupaj delala v hotelu. In čeprav je svetlolasa Teja vedela, da se simpatični Luigi dobro znajde v vlogi kuharskega šefa, jo je zdaj v čevljih novopečenega očeta pozitivno presenetil. "Luigi je res super oče. Nikoli si nisem znala predstavljati, da lahko moški tako skrbi za svojega otroka. Če ima le možnost, jo zvečer on skopa, nahrani in uspava. Tudi zjutraj mu nikoli ni bil problem vstati, jo umiti, obleči in nahraniti. Tudi previja jo, kar je za moške bolj redko," nam je povedala in dodala, da že komaj čaka njegovo dobro hrano in njune skupne večere.

Manjkajo ji njuni pogovori Danijela in Tomaš

Danijela in Tomaš svojo ljubezensko zgodbo pišeta zadnjih osem let, ko sta se v mesecu največjega veselja, decembru, odločila, da poskusita skupno življenje. Kot nam je povedala Danijela, sta bila pred tem že dlje časa velika prijatelja, zato njuna ljubezen temelji na trdih temeljih. "Tomaš je izredno družinski človek in je zelo skrben. Zna poslušati in ti stati ob strani, zato mi v tem času manjkajo predvsem najini pogovori, saj si kljub napornemu delavniku znava vedno vzeti čas zase," je še dodala.

Zaročil jo je na rojstni dan Mišo

Da je Mišo iskren in pošten fant, smo na televiziji opazili vsi, vse najlepše pa v njem vidi tudi njegovo dekle Manuela, s katero sta se spoznala pred šestimi leti. "Spoznala sva se za novo leto, ko sva si izmenjala telefonski številki," nam je povedala Manuela in dodala, da je Mišo tak, kot je v Gostilni. Iskren in pozoren fant, ki je svoje dekle očaral tudi z romantiko. Kot nam je povedala, jo je junija, na njen rojstni dan, zaročil na posebno prikupen način. Psu je namreč nadel metuljček, ki je Manueli prinesel škatlico z uhani, ki so bili le pretveza pred nečim veliko večjim, ki je sledilo ...

Ne želijo si pozornosti Žan

19-letni Žan iz Šentjanža, po poklicu kuhar, se je s svojimi domačimi že pred odhodom v šov domenil in upošteval njihovo želijo, da se sami ne želijo izpostavljati v javnosti. Škoda, saj je Žan eden od bolj simpatičnih tekmovalcev in ima zunaj že številne oboževalke.

Doma je pravi veseljak Blaž

Blaževa mama pravi, da si boljšega sina ne bi mogla želeti. Da sta svoj najbolj čustven trenutek doživela takrat, ko je Blaž izvedel, da je bil med 85 kandidati z vsega sveta izbran za petmesečno šolanje španske kulinarike, priložnost pa je spremljal tudi strah ob odhodu. "Blaž je izredno delaven, pozoren in pravzaprav pravi veseljak," nam je povedala in dodala, da jo je njegov nastop v Gostilni nekoliko presenetil. "Doma smo ga navajeni kot veselega fanta, v Gostilni pa je pogosto zaskrbljen," nam je še pojasnila.

Priporočamo