Govori se, da je Jan Plestenjak spoznal novo ljubezen!

6. 4. 2015

Pevec Jan Plestenjak, ki si je v začetku letošnjega leta vzel letni premor oziroma čas za sveže glasbeno ustvarjanje, je v pomladnih dneh očitno ustvarjalen tudi na zasebnem področju.

Od skritih ljubljanskih glasbenih virov smo izvedeli, da naj bi bil Jan od februarskih dni ponovno zaljubljen. Kot je v njegovi navadi, tudi tokrat skriva svoje novo dekle pred javnostjo. Očitno pa pravih čustev do nove ljubljene osebe ne skriva, saj jih kot avtor velikih uspešnic najraje zlije na papir in ob tem vedno znova ustvari pravi hit, ki ga njegove zveste oboževalke v trenutku sprejmejo za svojega. Tako si upamo trditi, da so tudi verzi nove pesmi, ki jih je zapisal pred časom na svoji Facebook strani, namenjeni novemu dekletu, saj so nadvse čustveni in ob večkratnem branju povejo veliko več.

PlestenjakOb nekaterih besedah se lahko zamislijo tudi njegove bivše ljubezni in se ob tem vprašajo, v kakšnem odnosu so sploh bile s pevcem.

"Verjetno slep sem, ko te gledam/izgorel od dolgih let/nasedal praznim sem besedam/in ženskam hladnim kakor led/jaz čutim da si druge vrste/ker taka si kot čista vest/spolzela boš skoz moje prste/če zdaj ne stisnem jih v pest."

Ni kaj, Jan ponovno dokazuje, da ostaja pravi romantik s čustvi ter da mu je pisanje odličnih pesmi med bogato glasbeno kariero res zlezlo pod kožo.

Zoja Ahlin

Značke: Jan Plestenjak