Govori se, da je Janu Plestenjaku srce ukradla postavna Natalija Veronik

Prvi intervjuji. Sta po štirih 
letih našla skupno pot?
 (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
Vir: Nova
23. 1. 2017

Zanimivo, koliko prahu vedno znova dviguje Jan Plestenjak s svojimi srčnimi izbrankami. Žal do zdaj še ni imel sreče, da bi našel tisto pravo, ki bi mu ukradla srce in mu podarila prestolonaslednika.

Natalija leta 2008, ko je bila še članica skupine Pijamas.
Po oddaji Super zvezda se je ustvarila skupina Pijamas.

Razširile so se govorice, da naj bi Janu Plestenjaku znova zaigralo srce. Ampak kolikor poznamo pevca, je na ljubezenskem področju precej muhast. Nekako ne želi razkazovati svoje ljubezenske zveze v javnosti, čeprav se slej kot prej vedno nekako ugotovi, kdo je izbranka, ki mu greje srce (oziroma posteljo). So pa zanimivo skoraj vse nekako prestrašene in ne upajo javnosti priznati, da so bile v zvezi s postavnim pevcem, ampak molčijo. Nekako je to prekletstvo pretrgala takrat Tara Zupančič, ki je že nekaj časa v zvezi z glasbenikom Tomijem Megličem. Ona je brez težav spregovorila o romantičnem odnosu z Janom. Kar smo pozdravili z odprtimi rokami v upanju, da bo le ona prava in da bomo kmalu lahko pisali o kakšnem naraščaju. A žal se je tudi ta zveza tako hitro, kot se je začela, tudi končala. Nato je sledila avantura s Tino Gaber, ki si je med tem tudi že našla srčnega izbranca in uživa na vse pretege. Nedavno sta si tudi ustvarila skupno gnezdece, ki ga je Tina že veselo objavila na spletu. Kako pa je z Janom?

Je našel pravo?

Prejšnji teden je odjeknila novica, da so Jana opazili v družbi priljubljene štajerske radijske moderatorke Natalije Veronik. Parček naj bi si privoščil dobro večerjo v znani restavraciji Denk v Zgornji Kungoti, kjer za prav posebne kulinarične mojstrovine skrbi sam kuharski chef Grega Vračko. Gostišče s prenočišči je sicer odmaknjeno od oči javnosti, a kljub vsemu pod drobnogledom Štajercev. Za izjavo, kaj se plete, smo povprašali Natalijo, ki pa je skrivnostno potrdila večerjo s stavkom: "Jaz zelo rada jem. Najraje pa dobro jem." Več nam Natalija ni želela razkriti. Vprašanju, ali sta z Janom par, pa se je izmaknila.

Kdo je Natalija?

Natalija Veronik je pred leti svojo glasbeno pot začela v skupini Pijamas, in sicer po izboru Super zvezda, ki je potekalo na malih zaslonih leta 2007. Takrat se je združila z nekaterimi izpadlimi kandidati, ki so ustvarili svojo skupino. In v tistem času so bili precej uspešni. Nastopili so celo na festivalu Melodije morja in sonca, kjer jim je glasbo za pesem spisal Domen Kumer, besedilo pa sta napisala Mirna Reynolds in Steffanio. Natalija je sicer zelo hitro izstopila iz skupine in zamenjala jo je Maja Jagarinec. Tudi mi smo pobrskali po arhivih in našli nekaj zanimivih slik postavne, zdaj radijske voditeljice. Smo pa tudi našli nekaj skupnih točk, ki jih ima Natalija z Janom. Oba namreč obožujeta glasbo. Na začetku septembra leta 2015 je slovenski glasbenik in avtor številnih uspešnic napovedal izid 13. studijskega albuma Dvigni krila, in v ta namen posnel tudi videospot za novo uspešnico Stara dobra. V sodelovanju z Natalijo je posnel tudi ekskluzivno različico pesmi za Radio City, kjer Natalija dela v ekipi jutranje moderacije. Morda zgodba ni naključna, saj se Jan in Natalija poznata precej dlje. Leta 2013 ga je Natalija intervjuvala na mestnem avtobusu številka 6, ki vozi tudi do vzpenjače pod Mariborsko Pohorje (kjer je navadno Radio City imel tudi velik koncert in gostil tudi Jana). So iskrice preskočile že pred sedmimi leti? Kdo ve. Mi bi bili za Jana končno že veseli, da bi se ustalil in našel to, kar išče. 

M. M. Kocbek, Maja Muhič