Govori se, da sta se Rene in Nika Mlekuž razšla

Govori se, da sta se Rene in Nika Mlekuž razšla (foto: Andraž Kobe) Andraž Kobe
Vir: Nova
27. 2. 2017

Nedavno je do nas prišla govorica, da naj bi se razšel par, zakonca Nika in Rene Mlekuž. Preverili smo, ali gre le za govorice ali se par res razhaja.

Na spletnem nepremičninskem portalu smo že pred časom opazili, da je naprodaj hiša nekdanjega smučarskega asa Reneja Mlekuža, ki si je prvi dom ustvaril v idilični hiši z velikim vrtom v Slovenski Bistrici, potem pa so se z družino preselili v vrstno hišo v prestolnici, kjer so živeli zadnjih osem let. V zadnjem času pa smo smučarskega asa samega opazili na kar nekaj družabnih dogodkih, kar je že sprožilo govorice, le kje ima svojo prikupno ženo Niko. No, hitro se je razvedelo, da sta se z Niko odločila za ločeni poti, zaradi otrok pa želita ostati v dobrih odnosih. Prav zato je Rene tudi ostal v Ljubljani, kjer vsak prosti trenutek izkoristi za druženje z otrokoma, Lijo in Lukom. Pred kratkim je tako v Kranjski Gori organiziral dobrodelni dogodek Grubin memorial v spomin preminulemu smučarskemu kolegu Dragu Grubelniku.Tam so se Reneju pridružili tudi številni prijatelji iz sveta glasbe in športa, med drugim tudi Tomi Meglič, s katerim prijateljujeta že dolgo, prav pevec Siddharte pa se je tako kot Rene ločil od zdaj že nekdanje sopotnice in našel srečo v objemu televizijske voditeljice Tare Zupančič.

Dober prijatelj Mlekuža je tudi njegov nekdanji smučarski kolega Jure Košir, ki se je tudi razšel s soprogo Alenko Košir in se nato še bolj zagrizeno lotil posla. Govorice o ločitvi Reneja in Nike Mlekuž smo tudi preverili in od zanesljivih virov dobili potrditev, da so resnične. Formalna ločitev sicer še ni v teku, par pa je narazen približno dva meseca in pol. Izvedeli smo še, da sta se razšla sporazumno, kot zrela odrasla človeka, in da se o vseh nadaljnjih postopkih normalno pogovarjata in jih urejata v dobrobit vseh. Ob tem pa smo še izvedeli, da Rene hišo v Slovenski Bistrici še vedno prodaja. Z družino so do zdaj živeli v Ljubljani osem let, hišo v Slovenski Bistrici, v kateri še vedno živi Renejeva mama s partnerjem, pa so se odločili prodati. Hiša je precej velika, ima okoli 700 kvadratnih metrov, okoli nje pa je še vrt. Prodaja se za 350 tisoč evrov, Rene pa se je odločil, da bo še naprej živel v Ljubljani.

Nina Keder