Govori se o dobrodelnosti in avtizmu!

28. 5. 2012 | Promocijsko sporočilo

Govori se, da na spletni strani dajdam.org poteka dobrodelna akcija, v kateri se zbirajo sredstva za letovanje otrok z avtizmom. So govorice resnične? Seveda so!

Govori se tudi, da dobrodelna akcija poteka v sodelovanju z društvom Center za avtizem. Gre temu za verjeti? Seveda!

Društvo center za avtizem in podjetje Kenex, lastnik spletne strani dajdam.org, sta združila svoje moči in tako del izkupička od prodaje fotoaparatov namenjata za letovanje otrok z avtizmom.

Govori se, da gre na letovanje kar 30 otrok! Tako je, konec junija 2012 bo društvo Center za avtizem na lepše odpeljalo okoli 30 otrok, željnih sonca, zabave in druženja s sovrstniki. Ker delo z otroki, ki imajo motnje avtističnega spektra, navadno poteka ena na ena, bodo na Centru priskrbeli zadostno število spremljevalcev, ki bodo za otroke skrbeli 24 ur na dan.

Govori se, da cena fotoaparata zaradi dobrodelne note ni nič kaj dražja kot drugod! Pa še res je! Cene izdelkov zaradi dobrodelnih akcij na dajdam.org niso višje od priporočenih maloprodajnih cen, stroške dostave izdelka kupcu pa v celoti krije podjetje Kenex.

Govori se, da se v Sloveniji rodi 1 % otrok z eno izmed motenj avtističnega spektra. Res je, med nami živi okoli 20.000 oseb z MAS, od tega 16.000 odraslih ter 4.000 otrok in mladostnikov. Avtizem je stanje, ki ljudem onemogoča, da bi lahko svoje želje in potrebe povedali okolici tako, da bi jih razumela. Zato se navadno tudi ne vključujejo v družbo in živijo osamljeni in pozabljeni na njenem robu.

Govori se, da prav vsak lahko pomaga, vendar kako? Z vsakim nakupom fotoaparata Samsung ST65 na spletni strani dajdam.org prispevate kar 12 eur za letošnje letovanje otrok z avtizmom. Fotoaparat zaradi vaše donacije ne bo prav nič dražji, prav tako ne boste plačali poštnine. Če fotoaparata ne želite kupiti, pa lahko pomagate tudi tako, da novico razširite med svoje znance in prijatelje.

Govori se, da se je dobrodelna akcija že začela. Tako je, akcija se je pričela v ponedeljek, 28. maja 2012, in bo trajala do 18. junija 2012. V akciji lahko sodelujete na dajdam.org.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri