Govori se o ljubezni med Indiro in Henrikom v šovu The Biggest Loser Slovenija!

Govori se o ljubezni med Indiro in Henrikom v šovu The Biggest Loser Slovenija! (foto: Nova) Nova
16. 10. 2017

Odkar je v uvodnih oddajah šova The Biggest Loser Slovenija pred širno slovensko javnostjo 37-letni Henrik izpovedal svojo simpatijo do simpatične 26-letne sotekmovalke, se natolcevanja o tem, ali se bo na vse bolj priljubljenem šovu vendarle spletla kakšna romantična zveza, ne potihnejo.

Najprej je v komentatorski oddaji Od težaka do junaka, ki sledi vsakodnevni epizodi šova, nad možnostjo ljubezenskega razmerja 'raznežila' Jasna Kuljaj. Med drugim je bila prepričana, da je Indira zaradi svojih težav s kilogrami po njenem nekako bolj 'dovzetna' za notranjo lepoto drugega človeka in bi torej znala videti onkraj videza Henrika (in njegovih 170 kilogramov). Moška sokomentatorja omenjene oddaje sta bila v teh napovedih nekoliko bolj zadržana, češ da si morajo biti ljudje najprej všeč - ne le osebnostno, ampak (in povsem človeško je, da) tudi fizično. Jasna pa je vztrajala: "Indira je gotovo sposobna videti preko videza!"

Podobno se je za najnovejšo revijo Nova izrekla tudi sestra Indire Ekič, potem ko so jo iz uredništva podrezali za njeno mnenje. Emina Ekič, ki je postala miss Universe, jim je namreč zaupala, da naj bi Henrik imel kar nekaj možnosti, da osvoji sestrino srce, ker da zaradi same telesne teže Henrika ne vidi ovir, saj naj bi bilo Indiri pri moških pomembno predvsem, da je visoke rasti.

V spletnem uredništvu Govori.se pa zdaj ugotavljamo naslednje ...

  • Ker sta glavna akterja govoric več kot zaposlena z izgubljanjem kilogramov v šovu, na takšne govorice in namigovanja ne gre dati kaj dosti. O tem, ali je iskrica med dvema preskočila, lahko vesta zgolj Indira in Henrik, vsi ostali zgolj projicirajo svoje lastne želje in hrepenenja (pa tudi predsodke).

Zaenkrat je namreč znano zgolj to, kar je Henrik izpovedal pred kamerami: namreč, da mu je Indira všeč. Pa vendar! V skupini je kar nekaj še drugih žensk in deklet, Indira pa je tudi sicer zelo verjetno všeč še kakšnemu drugemu moškemu - ne le tekmovalcem v šovu, ampak tudi mnogim gledalcem pred malimi ekrani. Je pač zares lepa punca, za katero se mnogi sprašujejo, kaj pravzaprav išče v šovu, saj imajo ostali tekmovalci neprimerno hujše težave s kilogrami.

Spregledati pa ne gre še enega dejstva: glede na to, da je Henrik svoje oči pustil na zares lepem in veliko mlajšem dekletu od sebe, si ne moremo kaj, da bi se ne vprašali:

  • ali gre v resnici za ljubezensko izpoved (pri ljubezni gre pač za nekaj globjega) ali pa gre zgolj za (površno) zagledanost.

Razmišljali pa smo še o eni stvari:

  • če bi se sčasoma izkazalo (ker ljubezen v resnici rabi čas, medtem ko je zaljubljenost plitka in hipna), da Indira Henriku ne bo dala priložnosti za ljubezensko razmerje, mar to res pomeni, da 'ne zna videti onkraj kilogramov in telesnega videza'? Ker kdo pa pravi, da Indira ne bi mogla ljubiti nekoga s še več kilogrami, le da to ne bi bil Henrik, ampak morda nek Jure ali Brane?

Prepričani namreč smo, da ljubezen vsekakor zna videti onkraj kilogramov, ni pa vseeno, kdo je tisti, ki ga ljubimo - pa naj bo v takšnem ali drugačnem telesu.

Se strinjate?