Gregor Čeglaj je v Italiji doživel veliko nevšečnost, a se bo potolažil v svojem lepem stanovanju, poglejte, kakšno spalnico ima

Gregor Čeglaj je v Italiji doživel veliko nevšečnost, a se bo potolažil v svojem lepem stanovanju, poglejte, kakšno spalnico ima (foto: POP TV) POP TV
22. 9. 2021

V nedeljo si je v Italiji ogledal nogometno tekmo, po njej pa ga je pričakalo neljubo presenečenje.

Gregorju Čeglaju, ki smo ga dodobra spoznali v šovu Sanjski moški, so v Italiji nepridipravi vdrli v avtomobil in mu pobrali stvari, ki ga je imel v njem, je razkril v Instagram storyju in se pri tem malce potožil, da ne ve, kako bo izpeljal vse obveznosti, ki ga čakajo doma.

Ker je zelo organizirana oseba, smo prepričani, da se je vse izteklo tako, kot si je sam želel. Ob prihodu domov se je zagotovo pomiril, saj ga je pričakalo stanovanje, v katerem na vso moč uživa.

Že pred časom je svojim sledilcem pokazal, kako lepo spalnico ima. Opremil jo je namreč v belo-sivo-črni kombinaciji ter različnimi teksturami, ki ustvarjajo občutek mehkobe in topline.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★GREGOR ČEGLAJ☆ (@gregor_ceglaj21)

Pokazal je tudi, kakšna je njegova dnevna soba - če sodimo po njej, je njegov okus za interier tak, da se nagiba k minimalizmu, ki pa je izjemno učinkovit. Oprema je bela, dopolnil pa jo je z belim kavčem. Ni dvoma, da v tako opremljenem stanovanju resnično uživa, saj je videti kot prava oaza sproščanja in miru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★GREGOR ČEGLAJ☆ (@gregor_ceglaj21)

Priporočamo