Gregor Čeglaj: "V danem trenutku sem storil to, kar sem mislil oziroma čutil"

Gregor Čeglaj: "V danem trenutku sem storil to, kar sem mislil oziroma čutil" (foto: POP TV) POP TV
Vir: Story
22. 5. 2021

Tako kot pravi rek, da nihče ni popoln, bi se najbrž strinjali, da nihče ni sanjski oziroma da je sanjska oseba lahko samo v kontekstu posameznika nekdo, ki obkljuka vse okvirje, ki jih ima velika večina ljubezni željnih nenehno v mislih.

"Vem, kaj hočem," je zagonetka, ker med hrepeneti po popolnosti in dobiti tisto, kar v življenju potrebuješ, je velika razlika. Morda pa nas ravno šola po imenu življenje privede do prave ljubezni oziroma vsaj približka tej odbiti ideji, da dejansko obstaja za slehernega posameznika.

Dobili smo vtis, da v šovu Sanjski moški protagonist in njegov barviti šopek žensk menita, da se lahko človek resnično preda in zaljubi že na prvi pogled. Prava ljubezen menda lahko zacveti že ob kratkem spoznavanju, preživljanju časa v dvoje v pretirano romantičnem okolju, ob preverjanju zmožnosti, da sta res lahko kompatibilna na podlagi poljubov itd. Drug drugega lahko na videz dopolnjujeta, vendar je še bolje, da si nista preveč podobna, ker je to lahko zanka za oba.

Gregor Čeglaj

Čeprav sanjski moški na koncu spozna svojo sanjsko žensko, bo zgolj čas pokazal, kako idealna sta drug za drugega v resnici. Predstavitveni oddaji sta za nami in maske so začele padati z neverjetno hitrostjo. Dekleta so bila kar nekaj dni popolnoma izolirana in živela v tesnem sožitju, kar psihološko lahko hitreje privede do hudih izbruhov jeze, frustracij in nervoze. Odlično za televizijsko oddajo in gledalce, malo manj za 'sanjska' dekleta.

Predstavitveni oddaji sta bili vsekakor paša za oči in ponudili sta nam kar dober vpogled v to, kaj se skriva za lepo fasado. Kar nekaj žensk je na vso moč želelo pokazati, kako samozavestne so, vendar ne dovolj, da bi bile tudi samozadostne. Prav vse namreč hrepenijo po sanjskem moškem, ki jih je že na prvi pogled popolnoma razorožil.

Kar nekaj žensk se je tako rekoč ponudilo na pladnju, saj so s svojimi izzivalnimi oblekami sanjskemu moškemu želele sporočiti, da so lepe in da je prvi vtis tisti, ki dejansko šteje. Pri podelitvi vrtnic je to potrdil tudi Gregor s svojim izborom, saj že od samega začetka zatrjuje, da verjame v ljubezen na prvi pogled.

Glede na to, da se oddaja snema vnaprej, smo Gregorja vprašali, ali v to trditev zdaj še vedno slepo verjame? "Ja. Se pa zavedam, da je zelo malo možnosti, da se dejansko zgodi". Vrtnica odličnega 'prvega vtisa' je romala v roke prve kandidatke Anje Širovnik, ki si je za poklic izbrala pedagogiko. Obkljukala je kar nekaj karakterističnih okvirjev, ki so Gregorju pomembni, prepričala pa ga je tudi s svojim videzom.

Anja Širovnik

Za prvi odličen zaplet v oddaji je poskrbela 22-letna Lara Mlaker, za katero smo ob koncu oddaje izvedeli, da sta bila z Gregorjem nekoč v romantični zvezi. Dobili smo vtis, da se je Lara v Gregorja zaljubila, medtem ko je sam potrdil, da je do nje gojil zgolj prijateljska čustva. Čeprav Lara na koncu vrtnice ni prejela, je v zraku obviselo vprašanje, ali so naključja tu z razlogom, in če so, s kakšnim? Nekateri bi bili prepričani, da je kaj takega lahko tudi velik znak usode.

Lara Mlaker

Na papirju delujeta kar usodno, saj si na videz nežna Lara želi dveh otrok in obožuje šport, Gregor pa nam je o svojem tipu ženske povedal tole: "Moj tip ženske je spoštljiva, samozavestna, materinska, nežna oseba, ki se zaveda, da sta partner in družina na prvem mestu. Seveda bi si želel osebo, ki ji šport ni tuj in se lahko rekreirava na več načinov".

Očitno pogrevanje preteklosti ni na meniju sanjskega moškega, a sodeč po nekdanjem dekletu, ki nas je presenetila s svojo prisotnostjo v oddaji, bi si lahko mislili, da so Gregorju vizualno bolj všeč postavne svetlolaske z angelskim obrazom in milino, kar je sanjski moški za Story tudi potrdil.

"Zelo so mi všeč dekleta z angelskim obrazom in milino. Glede barve pa imam raje temnolaske," je še dodal. Morda nam je Gregor nehote s to izjavo sporočil, da se tudi v oddaji bolj nagiba k temnolaskam? V oddaji smo sicer spoznali štiri dekleta, ki so temnolasa, prav vse pa so delovale dokaj odločne in karakterno močne, kar morda ni ravno po okusu sanjskega Gregorja.

Sanjskega moškega smo vprašali, ali bi zdaj, ko so posneli že velik del oddaj, kaj spremenil in če kaj obžaluje. "Težko bi rekel, da bi kaj spremenil ali obžaloval. V danem trenutku sem storil to, kar sem mislil oziroma čutil. Edina stvar, ki bi jo spremenil, je, da bi bile tiste mlajše punce kakšno leto ali dve starejše."

Ali morda v njegovem odgovoru najdemo tudi namig, da so starejša dekleta odpadla s seznama potencialnih sanjskih žensk? Odgovore na to vprašanje bomo prejemali iz tedna v teden, teorija pa ostaja.

Gregor pravi, da se med snemanjem ni kaj dosti več naučil o ženskah, saj pravi, da pri 31 letih že dobro ve, kakšne so ženske. "Se je pa samo še toliko bolj potrdilo to, da mi energija pri punci res veliko pomeni. Spoznal sem veliko super punc in le redko kje začutil tisto energijo, ki bi mi dala občutek, da jo želim znova in znova čutiti."

Bo potemtakem empatija do ženske lahko obrodila sadove ljubezni ali bo za kaj takega potrebna zgolj energija, ki jo je lahko čutiti zelo neposredno? Več o tem že zelo kmalu.

Za konec nam je Gregor zaupal še to, ali bi se še enkrat odločil za nastop v oddaji Sanjski moški. "Zelo bi premislil, čeprav sem spoznal super punce, imel ogromno lepih zmenkov in doživel ogromno lepih trenutkov. Bilo je veliko bolj naporno in stresno, kot sem si predstavljal."

Napisala: Manja Stević // Fotografije: Pro Plus

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story