Gregor Čušin: Rekorder v številu otrok

Vir: Nova
18. 7. 2013

Zabavni igralec Gregor Čušin se lahko pohvali z nečim zelo zanimivim. Ima namreč rekord med igralci v številu otrok z eno ženo.

S soprogo sta se namreč novega življenja v njuni družinici lahko veselila kar šestkrat. Ko smo ga povprašali, ali je šlo za kakšno tekmovanje, nam je zaupal:

"Ja, drži, jaz sem ta. Predvsem je moja kvaliteta, da jih imam z isto žensko. Veselko je na primer potreboval tri poskuse za tako število otrok. V nekem obdobju smo imeli s Hribarjem, Banom in Valičem po štiri otroke, jaz pa sem pred nekaj leti prevzel vodstvo. In za zdaj ta rekord držim."

Imeti tako številčen naraščaj vsekakor ni lahka naloga, sploh v časih, ko imajo pari večinoma po enega ali dva otroka. Gregor pa ima očitno dovolj življenjske energije in nam zaupa še trač, ki je krožil po teatru:

"Kadarkoli sem šel v službi mimo žensk, so se nekaj hihitale. Ko sem jih povprašal, za kaj gre, so mi pojasnile, da so kolegici, ki si je želela otroka, svetovale, naj se samo sprehodi mimo moje garderobe, češ, če Čušin slučajno 'gate' vanjo vrže, bo zanosila."