Gregor in Nada: Služba ima prednost pred otroki

Vir: Story
2. 5. 2010

Gregor in Nada sta se spoznala na Radiu Hit, kjer sta bila sodelavca. Njuna ljubezen je zorela počasi, saj se je moral Gregor kar dolgo truditi okoli Nade, ki je bila - verjetno najbolj zaradi razlike v letih, saj bo ona letos dopolnila 32, Gregor pa ima 26 let - sprva do prikupnega in nasmejanega fanta zelo zadržana.

“Glede na to, da me je osvajal pol leta, to vse pove o njegovi vztrajnosti in trdni odločenosti, da bo tisto, kar si želi, tudi dobil. Kar naprej me je zalagal z dobrimi knjigami, ker je vedel, da jih obožujem. Večkrat sem mu povedala, da mi gre že kar malo na živce, a ni odnehal. Danes sem vesela, da je bil tako vztrajen,” nam je zaupala Nada.

V treh letih sta partnerja, ki ju povezujeta novinarski posel in hiša, saj delata v isti stavbi - Gregor na Kanalu A in Nada na Pop TV - drug drugega dobro spoznala in ustvarila trdno zvezo. Prav zato ju ne skrbi, da bi zaradi pomanjkanja prostega časa trpela zveza.

“Na to, da sva med tednom zelo malo skupaj, sva se že kar navadila. Oba imava takšni službi, da kaj drugega težko pričakujeva. Celodnevni izleti ob prostih dnevih, ki so bili predvsem moja ideja, so postali že kar navada. Takrat je najin skupen čas kakovosten,” trdi Nada, Gregor pa je povedal, da je prav zato najprej z Nado predebatiral svojo odločitev za službo.

In seveda sta oba takoj vedela, da nova pozicija s seboj prinaša vsaj eno neprijetno posledico - družina bo morala še malo počakati … “Glede na to, da sva z Nado skupaj že tri leta in da bo ona letos dopolnila 32 let, je seveda logično, da se pogovarjava tudi o takih stvareh. A sedaj si otroka ne moreva privoščiti, saj me verjetno ne bo dosti doma,” pravi Gregor, ki si želi veliko družino.

Nova Story že v prodaji

Story