Gregor Kirsch pokazal, kje se je potepal in kako je ob tem užival

Gregor Kirsch pokazal, kje se je potepal in kako je ob tem užival (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
7. 9. 2021

To poletje je dodobra izkoristil za dejavnosti, ki ga polnijo z energijo in osrečujejo.

Gregor Kirsch, nekdanji vojak, zdaj pa podjetnik, ki se ga dobro spomnimo iz priljubljenega šova Zvezde plešejo, je zaprisežen športnik - ne glede na letni čas. Vedno bo našel dejavnost, ki mu bo omogočala, da čim več časa preživi na prostem in v gibanju, pa naj gre za zimske ali poletne športe.

Poleg tega je Gregor navdušen popotnik, ki rad raziskuje tako domače kot tuje kraje. Tokrat je svojim sledilcem pokazal, kam se je podal. Obiskal je prelepo mesto Dunaj in se vsaj za nekaj časa prelevil v navdušenega turista.

"Še en čudovit dan po Dunajsko," je zapisal ob prizoru, ki je navdušil njegove sledilke in sledilce. Prizor je nastal na Stephanplatzu oziroma Štefanovem trgu, ki je dobil ime po najvidnejši stavbi, Stephansdomu oziroma dunajski stolnici in eni najvišjih cerkva na svetu. Očitno je prelepa stavba navdušila tudi Gregorja.

Pri tem pa ne gre prezreti dejstva, da je bil Gregor zelo lepo urejen - izbral je svetle in modno zavihane hlače ter udobne športne čevlje, odločil se je za preprosto, črno majčko, ki je lep kontrast svetlim oblačilom. Očitno je, da ima odličen okus tudi za obleke, saj zna izbrati prave kose za vsako priložnost - tudi v prostem času.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kirsch (@gregorkirsch)