Gregor Kirsch ponosno pokazal, kdo mu dela družbo v hribih, res sta prisrčen parček

Gregor Kirsch ponosno pokazal, kdo mu dela družbo v hribih, res sta prisrčen parček (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
1. 12. 2021

Oba sta nadvse uživala v lepi, zasneženi naravi.

Gregor Kirsch, nekdanji vojak, vsak prosti trenutek izkoristi za gibanje v naravi. Hribi in gore so njegova velika ljubezen, tja se odpravi tudi, ko so zasneženi. Že večkrat je pokazal, kdo mu pri tem dela družbo - prikupni hišni ljubljenec, pes pasme aljaški malamut.

Poglejte si, kakšen komentar je Špeli Grošelj napisal njen fant, kaj nista ljubka

"Skor vsaka me ma rada❤️... takrat k ji dam kaj za pod zob," je hudomušno zapisal ob prizoru, ki je ogrel številna srca njegovih sledilcev. Gregor je vsekakor velik ljubitelj štirinožnih ljubljencev, a ni razkril, čigav je ta na fotografiji. V vsakem primeru je poskrbel, da med pohodom po zasneženi pokrajini nista bila lačna.

Zagotovo pa jima je skupna ljubezen do gibanja - Gregor je v preteklosti večkrat poudaril, da mu je to pisano na kožo. To zimo bo zagotovo izkoristil za zimske športe, saj je tudi velik ljubitelj smučanja. S svojim načinom (športnega) življenja je vzor za marsikoga, sam pa rad vzpodbuja druge, da sledijo njegovemu primeru, tudi z objavami na družbenih omrežjih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kirsch (@gregorkirsch)