Gregor Škoflek (The Biggest Loser): “Bil sem vse – debelajs, buco in še bajsi”

Gregor Škoflek (The Biggest Loser): “Bil sem  vse – debelajs,  buco in še bajsi” (foto: Blaž Vatovec/Pop TV) Blaž Vatovec/Pop TV
Vir: Lady
6. 6. 2018

Energičen in klepetav radijski voditelj, ki bo septembra dopolnil 39 let, je bil eden izmed tistih tekmovalcev, ki je že lani poskušal vstopiti v najbolj odmeven shujševalni šov. Zaradi prevelike telesne teže (krepko prek 200 kilogramov) je bilo zdravstveno tveganje preveliko, tako da ga v prvi sezoni niso sprejeli.

Do začetka druge sezone mu je uspelo izgubiti ravno toliko kilogramov, da so ga vendarle sprejeli v šov – in to kar dvakrat. Prvič se je moral od velike nagrade posloviti že v prvi oddaji na terenu, saj je bila Planica zanj pretežak izziv.

"V osmem tednu sem znova vstopil v šov, saj so me iz produkcije poklicali, ali bi bil pripravljen sprejeti ta izziv. Zavihal sem rokave, s pomočjo prijatelja, trenerja Muhameda Muslimoviča, sem se lotil tedenskega izziva, in sicer izgubiti vsaj pet kilogramov, kar je bil pogoj za vnovičen vstop v hišo. Cilj je bil dosežen, saj sem izgubil še več kilogramov. Prav tako so me bili veseli sotekmovalci, čeprav le za kratek čas," je povedal Gregor, ki pa se je moral že po 14 dneh znova posloviti.

"Na eliminacijah sem se znašel zaradi premajhnega odstotka izgubljene teže, na koncu pa so sotekmovalci odločili, koga bodo obdržali v hiši," je dodal Gregor, ki tudi po vnovičnem izpadu ne miruje, ampak poskuša priti čim bližje 150 kilogramom, prihodnje leto pa želi to številko zmanjšati še za polovico. Škoflek je namreč prepričan, da če mu tokrat ne bo uspelo, mu ne bo nikoli.

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Planet TV, Blaž Vatovec

Priporočamo