Gregor Škoflek po odhodu iz The Biggest Loser Slovenije že ob sedmih zjutraj v telovadnici

Gregor Škoflek po odhodu iz The Biggest Loser Slovenije že ob sedmih zjutraj v telovadnici (foto: Planet Tv) Planet Tv
23. 3. 2018

Gregor Škoflek in Petra Plevnik sta se morala kot prva dva tekmovalca posloviti iz šova The Biggest Loser Slovenija. Dan po odhodu iz šova pa Gregor pridno nadaljuje s treningi in hiti proti svojemu cilju.

Gregor Škoflek se tudi po odhodu iz šova The Biggest Loser Slovenija ne predaja in je še naprej trdno odločen, da mu bo tudi zdaj, ko ne trenira več pod budnim očesom Jana in Nataše, uspelo doseči zastavljeni cilj. "No kot dokaz da nisem obupal. Še včeraj v Planici danes ob sedmih in enajst minut pa že na doseganju cilja," je na Facebooku zapisal Gregor in v dokaz priložil tudi sliko, kjer se vidi, da že na vse zgodaj pridno trenira.

Gregor se je že lani prijavil v šov The Biggest Loser Slovenija, a ga takrat ekipa šova ni izbrala, letos pa je znova poizkusil svojo srečo in uspelo mu je priti v hišo The Biggest Loser Slovenija. Žal je bilo njegovo bivanje v hiši le kratkega veka, a je odločen, da bo tudi zunaj nadaljeval s hujšanjem in prišel vse do cilja. Vsekakor pohvalno, upamo, da mu uspe uresničiti vse kar si je zadal v tem letu.