Gregor Trebušak: Je res kot medvedek?!

Gregor Trebušak: Je res kot medvedek?! (foto: Barbara Reya) Barbara Reya
Vir: Nova
10. 7. 2017

Za Gregorja Trebušaka, voditelja in urednika informativne oddaje, sodelavci pravijo, da je kot medvedek, saj je na delovnem mestu zelo prijazen in umirjen.

V televizijski oddaji Zajtrk PR'Andreji pa je tudi sam pohvalil njih in dodal, da bi bilo morda kaj še bolje, če bi občasno malce povzdignil glas. "Če ti rečejo medvedek, pomeni, da preveč ješ," je priznal voditeljici Andreji Jernejčič, sicer javnosti poznani kot uspešni predstavnici za odnose z javnostjo in s tem potrdil mit, da ti televizijska kamera doda nekaj kilogramov.

Prav zato je obenem tudi priznal, da sam precej redno skrbi za svojo linijo. Petkrat na teden namreč vstane ob petih, pregleda elektronska sporočila in si še pred zajtrkom privošči telovadbo, nato pa z ženo Uršo, ki je hkrati tudi njegova sodelavka, skupaj zajtrkujeta. In čeprav delata skupaj, se doma o službi ne pogovarjata.

"Zjutraj, ko imamo sestanek, vsakega vprašam, kaj bo delal, in tako vprašam tudi svojo ženo. Sodelavci so kar malo presenečeni, da ne vem, kaj bo delala," je priznal v smehu in dodal, da imajo drugi sodelavci morda to prednost, da se doma lahko partnerju potožijo o tem, da imajo zoprnega šefa.