Gregor Trebušak in Urša Žgajnar sta zaročena

Gregor Trebušak in Urša Žgajnar (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Lea
6. 11. 2013

Do nas je pricurljala novica o dveh izmed najbolj prepoznavnih obrazov ekipe oddaje Svet. Natančneje o uredniku in voditelju Gregorju Trebušaku ter novinarki Urši Žgajnar.

Novice ni bilo lahko odkriti, saj se sveže zaročena televizijca kljub naravi svojega dela medijsko ne pojavljata pretirano in se tudi ne želita izpostavljati. Gregor nekako še, Urša pa ... Zasebne stvari rada obdržita zase.

A najsi človek takšno stvar še tako skrbno prekriva, na estradi se vendarle slej kot prej vse izve. In tudi o Urši ter Gregorju se je. Pravzaprav je krivdo za to, če temu lahko tako rečemo, treba poiskati v krogu ljudi okoli njiju. Ti so se namreč ob razveseljivi novici o zaroki malce premalo pazljivo razgovorili in ena informacija tu, druga tam je tako ušla in stvar mimogrede pride v medije.

Seveda je novica o zaroki takoj sprožila tudi ugibanja o tem, ali se morebiti ne obeta tudi kakšno sladko pričakovanje. Zaročeni par o tem ne daje nobenih komentarjev in skrivnostno molči, tako da je možno oboje. Ali je torej morda na poti tudi povečanje družine ali ne, bo pokazal čas.