Gregor Trebušak jo je skupil na hokeju

Vir: Nova
5. 11. 2013

Ob najnovejšem dogodku urednika in voditelja informativne TV-oddaje Svet na Kanalu A Gregorja Trebušaka lahko pomislimo na marsikaj.

In verjetno se bo glede na vsebino in način poročanja oddaje kdo tudi vprašal, ali ga morebiti niso premikastili politiki? Teh se namreč v oddaji še posebej radi lotevajo, sploh z vrtajočimi neprijetnimi vprašanji. Tako da ...

Ampak strah in morebitna škodoželjnost sta popolnoma odveč! Gregor je resda polomljen, a te krivde ne gre pripisati politikom. Gregorja so namreč 'nabili' na hokeju. In to tudi ne prvič. Sicer ne namerno, a v športu, kot je hokej, so poškodbe pač stalnica. Ali pa celo obveznost?

Kakorkoli, njegova na srečo ni posebej huda, je pa ravno tolikšna in tako zoprna, da je udarni televizijec končal v mavcu, posledično pa še v bolniškem staležu. In najbolj nepraktično je prav slednje.

O podrobnostih nesreče pišemo v novi številki revije Nova, za katero je Gregor spregovoril tudi o tem, kako bo zdaj delovala ekipa informativne oddaje Svet na kanalu A.