Gregor Trebušak: »Sem deloholik«

Vir: Lea
29. 4. 2010

Prikupni voditelj oddaje Svet na Kanalu A Gregor Trebušak je pred kratkim sprejel tudi mesto urednika, ki se je izpraznilo po odhodu Bojana Travna. To seveda pomeni, da bo imel še več obveznosti v prihodnje, vendar ima Grega zelo razumevajočo partnerico. Celo toliko, da bo načrte o povečanju družinice preložila za nekaj časa.

Vprašali smo ga, kaj je že spremenil v svoji novi pisarni. »Prvih nekaj dni je bila Bojanova pisarna zaklenjena, vendar bo večina stvari v njej ostala. Načrtujem, da bi v bližnji prihodnosti prinesel kakšno lončnico in morda sliko za na steno, saj za te doma nimam več prostora. Verjetno z motivom barke. Moja vrata bodo vedno odprta za vse. Dobro sem se založil tudi s tabletami za glavo in grlo, saj imam zelo malo novinarjev in si ne morem privoščiti, da kdo zboli. (nasmešek) Založil se bom tudi z hrano in pijačo,« nam je zaupal Gregor, ki sicer ne potrebuje tablet, a ga je pred kratkim po dolgem času spet bolela glava.

Tako smo ga povprašali tudi, ali je tudi sam tak deloholik kot je bil Bojan in dobili zanimiv odgovor: »Sem deloholik, kar ni najbolje. Ampak po drugi strani poskušam biti vsaj fizično aktiven, da lahko zdržim tak delovni tempo. Zjutraj hodim na fitnes, imam pa proste vikende, kar je tudi nekaj. V službi se ne prehranjujemo najbolj zdravo, ob torkih pa igram hokej, zato moram biti v dobri kondiciji, da me fantje ne zbijejo na tla. S telovadbo si tudi krepim odpornost.«