Hajdi Korošec Jazbinšek ima pri 40 letih in dveh porodih fantastično postavo

Hajdi Korošec Jazbinšek ima pri 40 letih in dveh porodih fantastično postavo (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
11. 2. 2019

Hajdi Korošec Jazbinšek je bila nekoč pevka, zdaj pa je že nekaj časa uspešna poslovna ženska, ki se pri 40 letih in dveh porodih lahko pohvali z zavidanja vredno postavo.

V karieri je posnela več kot 40 pesmi, večina pa Hajdi Korošec Jazbinšek spomni po njenem največjem hitu Naš kuža, ki ga je predstavila leta 1990.

Danes je Hajdi uspešna poslovna ženska in mamica dveh malih princev, ki jo zelo osrečujeta. A, če ste mislili, da se je Hajdi povsem spremenila v vsem tem času, ko je ni več na glasbenih odrih, ste se zelo zmotili. Trenutno z družino uživa na Gran Canarii, kjer si je privoščila tudi nekaj užitkov na plaži.

Številni pa so bili osupli, ko je pokazala, da je pri 40 letih in dveh porodih videti kot, da bi bila še vedno najstnica. Hajdi ima tako zelo izklesano postavo, da bi ji jo zavidala marsikatera predstavnica nežnejšega spola, leta pa so kot kaže za njo le številke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čin Čin ... dopust se je uradno začel🌴☀️🍹 #danesnicnedelam #dayoff #finaly #vacationmode #vacationneeded #grancanaria #islandgirl #islandlife #thehappynow #thatsdarling #cincin

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Priporočamo