Hajdi Korošec Jazbinšek izbrala modni kombinezon noro lepe barve, natikači pa so v čistem kontrastu!

Hajdi Korošec Jazbinšek izbrala modni kombinezon noro lepe barve, natikači pa so v čistem kontrastu! (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
11. 8. 2022

Pokazala je, kako uspešno združiti na videz nezdružljivo.

Hajdi Korošec Jazbinšek je tokrat pokazala izjemno dobro kombinacijo, ki vsekakor pritegne pozornost. Je ljubiteljica kombinezonov, v katerih smo jo že večkrat opazili. To niti ni nič čudnega, saj gre za izjemno pratkičen kos, ki je v različnij kombinacijah primeren tako za dnevne kot večerne priložnosti.

Jasna Kuljaj v kopalkah plenila vse poglede, takole se je sprostila, tudi vi bi bili na njenem mestu

Sama se je odločila za drzno in živahno oranžno barvo, ki je na njej videti odlično. Ta barva lepo pristoji svetlolaskam in temnolaskam, še posebej, če je polt malce poletno zagorela. Hajdi je zraven obula natikače z visoko petko in v rožnati barvi. Ustvarila je barvni kontrast, ki je videti odlično.

Zraven nosi majhno torbico, ki ima naramnico v obliki verige. Ob objavljenih prizorih je Hajdi zapisala: "Življenje v barvah je bolj zabavno," mi pa se z njo vsekakor strinjamo. Vesele in živahne barve popestrijo kakšen turoben dan in vanj prinesejo sonce, zato se le pogumno odločimo zanje in ustvarimo svojo kombinacijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)